BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Panda zilver 2011

Zilveren Panda 2011

€ 33,73

(Uitverkocht)

  • Panda zilver 2011 Panda zilver 2011
  • Zilveren Panda 2011 Zilveren Panda 2011

Zilveren Panda 2011

Snel Overzicht

Zilveren panda 2011

Details

De 2011 zilveren Panda munten zijn voor een beperkte tijd leverbaar. De Chinese zilveren Panda munten behoren tot de mooiste munten ter wereld. Elk jaar wordt er nieuw design uitgebracht. De munt wordt sinds 1982 geslagen en laat op de voorkant elke jaar een afbeelding zien met als thema de met uitsterven bedreigde Reuzenpanda.

Het design van 2011

De voorkant van 2011 laat een afbeelding zien van een moeder Reuzenpanda naast haar baby, in een bamboe veld.
Bovenaan de afbeelding staat in het Chinees de nominaale waarde van 10 Yuan, onderaan staat “1oz Ag .999”.

De achterkant van de munt blijft elk jaar vrijwel onveranderd, op het jaartal na. De afbeelding op de achterkant laat een gedeelte van de Hemel Tempel (Temple of Heaven) zien. In het oude China kwam de keizer één keer per jaar naar deze tempel om te bidden voor een goede oogst.
De tekst boven de afbeelding betekent “Volksrepubliek China”. Aan de onderkant staat het jaartal 2011.

Beperkte oplage

De geplande productie van deze munt is beperkt tot 3.000.000 munten [bron]. Deze oplage is gezien de vraag, en het inwoneraantal uit China zelf relatief klein.

Per stuk gesealed

Deze munten zijn door de China Mint gesealed in een beschermende capsule, die er voor zorgt dat deze munten hun prachtige staat ook in de toekomst blijven behouden.

Specificaties:

Nominale waarde: 10 Yuan
Gewicht: 31,1 gram
Diameter: 40 mm
Zuiverheid: 0,999
Jaar van uitgave: 2011

Aanvullende Informatie

Samenvatting Zilveren panda 2011
Herkomst China
Gewicht 1 troy ounce
Fabrikant People's Republic of China
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Schrijf uw eigen beoordeling

Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Score

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding030 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.