BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Wij zijn verhuisd: Ons nieuwe adres is:

Jutfaseweg 38
3522 HD Utrecht


Zilvergoudwinkel uit Rotterdam is een eigentijds en vernieuwend bedrijf voor de aankoop van de hoogste kwaliteit zilver en goud tegen actuele en concurrerende prijzen. Wij willen het voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk maken om op een veilige, snelle en eenvoudige manier zilver en goud te kunnen kopen.

Vermogen en spaargeld is niet iets wat u van de één op de andere dag heeft verkregen. Daar heeft u vaak jarenlang hard voor gewerkt. Wij begrijpen dan ook goed dat een een investering in zilver en goud niet over één nacht ijs gaat. Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren en onze kennis met u delen. Zodoende kunt u weloverwogen een beslissing nemen. Ook wanneer u een relatief kleine aankoop doet, bieden wij de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek.

Kantoor Rotterdam

Ons kantoor is gevestigd in Utrecht op de Jutfaseweg 38. U kunt ons kantoor uitsluitend op afspraak bezoeken.
Een afspraak kunt u maken door te bellen met 035 82 00 946, of door het contactformulier in te vullen.

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen bij u thuis. Al onze bestellingen worden volledig verzekerd verzonden via Mikropakket.

Hieronder vindt u een selectie van ons aanbod aan zilver. Wilt u ons complete aanbod zien klik dan op >> Zilver Kopen <<.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zilver kopen in Rotterdam