Product was successfully added to your shopping cart.
Warbird zilver proof

Warbird Zilver PROOF

€ 46,37

(Uitverkocht)

  • Warbird zilver proof Warbird zilver proof
  • Warbird zilver proof Warbird zilver proof

Warbird Zilver PROOF

Snel Overzicht

De Warbird zilver is de vijfde munt uit de serie van Silver Bullet Silver Shield opgericht door Chris Duane. Als je eenmaal door het blinde patriottisme heen kijk kom je erachter dat Amerika alleen maar schuld en dood verspreid over de wereld (Death and Dept). De Warbird is een evocatieve en bewustwordings aanval op de status quo van de Amarican Silver Eagle. Waarom kopen de zilverbeleggers die hun geld willen omzetten in fysieke waarden de Silver Eagle van de U.S. Treasury Department die eigenaar is van U.S. Mint.

Details

Gratis verzending bij aanschaf van 10 SBSS munten

Deze PROOF versie kenmerkt zich doordat deze aan beide kanten glimt. De reguliere verdie is mat aan beide kanten. Tevens wordt de PROOF versie geleverd met een cerificaat van echtheid ondertekend door Chris Duane en Heidi Wastweet. De totale productie van deze munt zal lager komen te liggen dan van de reguliere waardoor deze munt vaak meer verzamelwaarde heeft.

De Warbird zilver is de vijfde munt uit de serie van Silver Bullet Silver Shield opgericht door Chris Duane. Het doel van deze munt is om alternatief te bieden voor de zilveren American Eagle munt. De Eagle is oorspronkelijk het symbool van de vrijheid. Volgens Chris Duane is Amerika in werkelijkheid bezig met het verspreiden van schuld en dood (Debt and Death) over de wereld. De Warbird zilver munt wil dit op een artistieke manier laten zien.

Design & Achtergrond

De Warbird zilver is het alternatief dat Chris Duane wil bieden voor de American Silver Eagle. De munt is wederom samen met Heidi Wastweet ontworpen.

De predator drone als symbool van Amerika in plaats van de Eagle

Als symbool van Amerika is de Eagle is vervangen door een ander ''roofdier'', de predator drone. De predator drone is op deze munt het symbool voor alles wat er mis is met Amerika.

De veren van de Warbird zilver worden gepresenteerd in de vorm van bloedspetters.

Het schild stelt de propaganda voor waar de mensen die de macht hebben in Amerika zich volgens Chris Duane achter verschuilen. Onder het schild staat het ware doel, het verspreiden van de ketting van schuld onder de bereidwillige mensen en de pijlen des doods voor de niet bereidwillige mensen.

Banner: E Pluribis Unam vervangen door Divide and Conquer

Op de munt is de banner ''Devide and Conquer'' te zien en deze vervangt het E Pluribis Unam van de American Eagle. Het oorspronkelijke E Pluribus Unam refereert aan de eenheid van de Verenigde Staten. Al wordt ons verteld dat onze maatschappij door ons allen is opgebouwd tot een sterk geheel, de realiteit is dat de werkelijke macht is gecreëerd door een strategie van verdeel en heers.

Op de achterkant van de munt ziet u het zeer populaire logo van de Silver Bullet Silver Shield. Hier zijn 47 kogels en een zilveren schild op afgebeeld met de tekst: "Listen to all, follow none".

Silver Bullet Silver Shield

Chris Duane is wereldwijd enorm bekend geworden met The Sons Of Liberty Acadamy. Hij heeft in totaal circa 48 uur beeldmateriaal gemaakt waarin hij persoonlijk en zeer helder uitlegt hoe ons ongedekte geldstelsel in elkaar steekt, wie het in handen heeft en wie er dus ook enorm van profiteert ten koste van de massa. Op Youtube kunt u al zijn video's bekijken.

Zilvergoudwinkel is exclusieve dealer Silver Bullet Silver Shield

Zilvergoudwinkel is voor Europa exclusief de verkoper van zijn munten. De munten worden in zeer beperkte oplage geproduceerd en zijn enkele maanden beschikbaar voor verkoop. Het doel is om uiteindelijk een serie van 45 munten te produceren.

Vorige edities

De vorige 4 edities munten waren de Trivium, de Debt and Death, de Slave Queen en de Freedom Girl. Deze munten worden nadat deze niet meer worden geproduceerd, met enorme premiums verkocht op bijvoorbeeld Ebay. De Trivium munt werd op 15/1/2013 verhandeld voor $95 en de Debt and Death munt voor $85. Gezien de enorme wereldwijde populariteit van Chris Duane's werk is er veel vraag naar de munten. Inmiddels weten klanten vanuit heel Europa ons te vinden voor de munt. Mocht u op de hoogte gehouden willen worden wanneer de nieuwe edities worden uitgegeven, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op via het contactformulier.

Video Warbird Zilver

In onderstaande Youtube video wordt zowel de PROOF versie als de reguliere versie gepresenteerd door Chris Duane.

Video Warbird Zilver.

Aanvullende Informatie

Samenvatting De Warbird zilver is de vijfde munt uit de serie van Silver Bullet Silver Shield opgericht door Chris Duane. Als je eenmaal door het blinde patriottisme heen kijk kom je erachter dat Amerika alleen maar schuld en dood verspreid over de wereld (Death and Dept). De Warbird is een evocatieve en bewustwordings aanval op de status quo van de Amarican Silver Eagle. Waarom kopen de zilverbeleggers die hun geld willen omzetten in fysieke waarden de Silver Eagle van de U.S. Treasury Department die eigenaar is van U.S. Mint.
Herkomst Verenigde Staten
Gewicht 1 troy ounce
Fabrikant Silver Bullet Silver Shield
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Schrijf uw eigen beoordeling

Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Score

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding030 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

Klanten Kochten Ook