Product was successfully added to your shopping cart.
Queens Beast Dragon 2017 Zilver 2 Ounce

Queens Beast Dragon 2017 Zilver 2 Ounce

€ 45,15

(Uitverkocht)

 • Queens Beast Dragon 2017 Zilver 2 Ounce Queens Beast Dragon 2017 Zilver 2 Ounce
 • Queens Beast Dragon 2017 2 troy ounce zilveren munt Queens Beast Dragon 2017 2 troy ounce zilveren munt
 • munten tube Queens Beast Dragon 2017 2 troy ounce zilveren munt munten tube Queens Beast Dragon 2017 2 troy ounce zilveren munt
 • monsterbox Queens Beast Dragon 2017 2 troy ounce zilveren munt monsterbox Queens Beast Dragon 2017 2 troy ounce zilveren munt

Queens Beast Dragon 2017 Zilver 2 Ounce

Snel Overzicht

Voeg deze prachtige Queens Beast Dragon 2017 Zilver 2 Ounce vandaag toe aan uw zilveren munten collectie!

Details

Queens Beast Dragon 2017 Zilver 2 Ounce

Koop deze prachtige Queens Beast Dragon 2017 Zilver 2 Ounce zilveren munt nu bij Zilvergoudwinkel. Deze zilveren munt geeft u de mogelijkheid om voor een lage prijs prachtige 2 troy ounce zilveren munten in uw bezit te krijgen. Zo kunt in zilver beleggen en tevens prachtige zilveren munten verzamelen. De Queens Beast Griffin 2017 Zilver 2 Ounce wordt geleverd in een originele luchtdichte beschermende capsule van de Royal Mint. Per 10 stuks worden deze 2 troy ounce zilveren munten geleverd in een originele tube van de Royal Mint.

Queens Beasts zilveren munten serie

De Queens Beast Dragon 2017 Zilver 2 troy ounce zilveren munt is de derde zilveren munt uit de serie uitgebracht door de Britse Royal Mint. In totaal worden er de komende jaren 10 verschillende edities uitgebracht van de 2 troy ounce zilveren Queens Beast Griffin munten. Tijdens de kroning van de Koningin Elizabeth II hielden symbolisch ''10 heraldic beasts'' de wacht. Dit betreft 10 beelden ontworpen en gemaakt door James Woodford RA voor de ceremonie voor de kroning van de koningin in Westminster Abbey in 1953. Tegenwoordig zijn deze beelden te bewonderen in het ''Canadian Museum of History'' in Quebec.

Highlights Queens Beast Dragon 2017 Zilver 2 Ounce

 • Nominale waarde: GBP £ 5.00 (Britse Pond)
 • Hoge zuiverheid: 99,99% zilver
 • Geleverd in originele luchtdichte muntcapsule van de Canadian Mint
 • Per 10 stuks in een originele munttube geleverd
 • Per 200 stuks in een originele monsterbox geleverd
 • Gewicht: 62,42 gram (2 troy ounce)
 • Door de Britse overheid gedekte zilveren munt
 • Jaar van uitgave: 2017 (nieuwe munten)
 • Bekijk deze review van deze prachtige 2 troy ounce zilveren munt

  Design Queens Beast Dragon 2017 Zilver 2 Ounce

  Op de achterkant van de munt vindt u een afbeelding van de ''rode draak van Wales'' die een schil vast grijpt. De '' rode draak van Wales'' staat op de nationale vlag van Wales en is de bekentste draak van Engeland. Er zijn divers legenden over deze draak. Deze draak staat symbool voor soevereiniteit en macht. U vindt tevens de tekst: RED DRAGON OF WALES 2 oz FINE SILVER 999.9 2017 jc.

  Specificaties

 • Nominale waarde: GBP £ 5.00 (Britse Pond)
 • Gewicht: 62,42 gram (2 troy ounce)
 • Ontwerper: Jody Clark
 • Diameter: 38,61 mm
 • Materiaal: zilver
 • Gehalte: 99,99%
 • Jaar van uitgave: 2017
 • Aanvullende Informatie

  Samenvatting Voeg deze prachtige Queens Beast Dragon 2017 Zilver 2 Ounce vandaag toe aan uw zilveren munten collectie!
  Herkomst Verenigd Koninkrijk
  Gewicht 2 troy ounce
  Fabrikant The Royal Mint
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

  Schrijf uw eigen beoordeling

  Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Score

  Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

  Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
  telefoon afbeelding030 20 74 022

  U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

  Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

  100 % VERZEKERD VERZENDEN

  De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

  Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

  Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

  OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

  Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

  LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

  Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

  Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.