BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Peregrine Falcon Zilver kopen

Peregrine Falcon Zilver

Normale prijs: € 22,35

Aanbieding: € 20,35

(Uitverkocht)

  • Peregrine Falcon Zilver kopen Peregrine Falcon Zilver kopen
  • zilveren Peregrine Falcon zilveren Peregrine Falcon
  • Peregrine Falcon monsterbox Peregrine Falcon monsterbox

Peregrine Falcon Zilver

Snel Overzicht


Koop hier de Peregrin Falcon zilver (slechtvalk) uit de exclusieve Birds of Prey series met een beperkte oplage. Direct online bestellen!

Levertijd: Uitverkocht

Normale prijs: € 22,35

Aanbieding: € 20,35

Details

Birds of Prey series Dit is de eerste uitgave van de nieuwe Birds of Prey series van de Royal Canadian Mint met de Peregrine Falcon afgebeeld. Deze vogel die ongeveer even groot is als de een kraai kan snelheden bereiken van meer dan 320 kilometer per uur waarmee het het snelste dier ter wereld is. Er zullen in totaal vier munten uitgegeven worden in deze serie.

Op de achterkant van deze munt met een zuiverheid van 99,99 % en een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram) staat Queen Elizabeth afgebeeld samen met het jaartal en de nominale waarde van de munt van 5 Canadese Dollars (CAD). Het ontwerp hiervan is van Susanna Blunt. Van deze munten worden maximaal 1 miljoen stuks geslagen. De oplage is dus beperkt wat deze munt zeer gewild maakt onder verzamelaars gezien de ontwikkeling van de verzamelwaarde.

Video Peregrine Falcon Zilver

Bekijk hieronder de video van de Peregrine Falcon Zilver.

Video van de Peregrine Falcon Zilver

Aanvullende Informatie

Samenvatting Koop hier de Peregrin Falcon zilver (slechtvalk) uit de exclusieve Birds of Prey series met een beperkte oplage. Direct online bestellen!
Herkomst Canada
Gewicht 1 troy ounce
Fabrikant Royal Canadian Mint
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Schrijf uw eigen beoordeling

Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Score

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding030 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.