BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wie we zijn

Zilvergoudwinkel is een eigentijds en vernieuwend bedrijf voor de aankoop van de hoogste kwaliteit zilver en goud tegen actuele en concurrerende prijzen. Wij willen het voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk maken om op een veilige, snelle en eenvoudige manier zilver en goud te kunnen kopen.

Zilvergoudwinkel is opgericht omdat er volgens ons te weinig mensen zich bewust zijn van de impact van de financiële- en monetaire crisis op hun persoonlijke situatie. Daarnaast zijn er naar ons idee te weinig aanbieders die hun klanten op een professionele en eigentijdse manier bedienen.

Missie en ambitie

Onze missie in om de huidige financiële- en monetaire crisis om te zetten naar kansen voor iedereen die op zoek is naar financiële bescherming en rendement. Vanuit deze missie is het onze ambitie om in Nederland de beste, meest klantgedreven en vernieuwende aanbieder van zilver en goud te zijn.

Kernwaarden

De kernwaarden die aan onze missie en ambitie zijn ontleend zijn integriteit, professionaliteit en klantgerichtheid.

Integriteit

In ons handelen willen wij eerlijk, oprecht, zorgvuldig en betrouwbaar zijn.

Professionaliteit en klantgerichtheid

Wij willen onze klanten van dienst zijn met hoogwaardige producten, kennis en faciliteiten. Hierbij willen wij de kwaliteit op een hoog niveau houden en waar mogelijk anticiperen op toekomstige behoeften van klanten. Daarnaast willen wij onze diensten en producten op een efficiënte wijze ter beschikking stellen.

Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: Zilvergoudwinkel B.V.
Telefoonnummer:030 20 74 022
Adres:Jutfaseweg 38
Postcode:3522 HD Utrecht
Kvk nummer:55140165
BTW nummer:NL851582047B01
Bank:ING 5699238
IBAN:NL71INGB0005699238
BIC:INGBNL2A

Gesprek bij ons op kantoor

Om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn kunt u bij ons op kantoor vrijblijvend een afspraak maken. U kunt dan in alle rust uw vragen stellen. Het kantoor is gevestigd in Utrecht. Wij delen graag onze inhoudelijke kennis met u. Dit kan op werkdagen tussen 09.00 uur en 17:00 uur. U kunt een afspraak met ons maken op telefoonnummer 030 20 74 022 of u kunt een email sturen naar info@zilvergoudwinkel.nl.

U kunt ons kantoor uitsluitend op afspraak bezoeken.