0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagenZilveren Munten

Zilver kopen kan veilig in onze webwinkel. Wij leveren in heel Europa.

  • Profiteer van de stijgende zilverprijs. In 2000 stond de zilverkoers nog rond de $5.
  • Snel en gemakkelijk zilver kopen in onze webshop
  • Zilver kopen als belegging of als alternatief voor sparen

U betaalt slechts 21% BTW over onze winstmarge. De marges zijn erg dun in deze markt. Het komt vaak neer op slechts 0,5 % BTW!

Lees Meer
 

Wist u dat u in Nederland vrijwel geen BTW betaalt op zilveren beleggingsmunten

Van hoog naar laag sorteren

45 item(s)


Van hoog naar laag sorteren

45 item(s)


Btw op zilveren munten

Groot assortiment, snelle levering en de beste prijzen!

De zilveren munten vallen allemaal onder de margeregeling. Dit houdt in dat u als klant relatief een lager bedrag aan BTW betaalt bij het kopen van zilver. De BTW wordt namelijk alleen gerekend over de bruto winstmarge van de totale verkoopprijs. Dit maakt zilveren munten een aantrekkelijk beleggingsproduct voor met name particulieren. Daarnaast zijn zilveren munten makkelijk te verhandelen omdat ze in kleinere hoeveelheden verkocht kunnen worden. Elke zilveren munt wordt gekenmerkt door de afbeeldingen die u op de voor- en achterkant aantreft. Dit zorgt ervoor dat de munten ook erkend worden in hun beleggingswaarde bij verkoop. Zo gniet de zilveren maple leaf internationale bekendheid op de zilvermarkt en is daardoor over de hele wereld goed verhandelbaar.

Het merendeel van de beleggingsmunten die u hier aantreft worden geslagen in één troy ounce (31,103 gram). Naast de troy ounce munten zijn er zilveren kilo munten verkrijgbaar waar ook de margeregeling op van toepassing is. Deze munten zijn niet alleen een belegging in fysiek zilver maar ook een indrukwekkend product om in uw bezit te hebben. Enkele van de troy ounce munten, waaronder de Kookaburra en Koala, worden in beperkte oplage geslagen omdat het design van deze munten jaarlijks verandert. Dit maakt deze munten ook interessant als verzamelingsobject. Houd u dan ook regelmatig onze website in de gaten voor nieuw verschenen zilveren munten of tijdelijke aanbiedingen van munten die uit het assortiment zullen verdwijnen.

Net als de overige zilver producten die wij aanbieden wordt de prijs bepaald door de zilver spotprijs. Deze wordt elke vijf minuten automatisch aangepast.