0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021

Zilveren munt 2 troy ounce dubbele draak 2021

€ 180,00

(1-2 dagen levertijd)

zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021
zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021 Wishful double dragon 2 troy ounce zilveren munt 2021 2 troy ounce zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021 2 troy ounce zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021 - certificaat 2 troy ounce zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021 - doos 2 troy ounce zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021 - box 2 troy ounce zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021 - dichte doos

Zilveren munt 2 troy ounce dubbele draak 2021

Snel overzicht

Koop uw zilveren 2 troy ounce Dubbele Draak munt bij Zilvergoudwinkel. 

Beschikbaarheid: Available from stock

Actuele voorraad 22 stuks

€ 180,00 per stuk

Product details

Zilveren munt 2 troy ounce dubbele draak 2021

De zilveren 2 troy ounce (62,2 gram) dubbele draak is geslagen in puur zilver en heeft een oplage van 2021 stuks. De munt is gewijd aan het planetaire diagram in de Chinese astronomie. De dubbele draak heeft een nominale waarde van $5 waarmee betaald kan worden in Samoa. Uw Dubbele draak munt koopt u bij Zilvergoudwinkel.nl.

Uitgelicht

  • Puur zilveren munt (99,9%)
  • Kwaliteit: Proof
  • Gewicht: 62,2 gram
  • Jaar van uitgave: 2021

Ontwerp

Op de achterzijde van de Dubbele draak staan twee draken spelend met een vuurbal afgebeeld. Afgewerk met Chinese tekens en sierlijke randen. Ook staat er heel klein boven de staart van de linker draak de tekst ‘Ag 999 2oz.’ Met andere woorden een zilveren 99,9% 2 ounce (62,2 gram) munt. Op de voorzijde staat Queen Elizabeth II afgebeeld met de tekst ‘Samoa 2021’ en daaronder de nominale waarde van $5.

Verpakking

De zilveren dubbele draak munt wordt geleverd in een bijpassend rood geschenkdoosje. De munt zelf zit in een capsule verpakt en vind je midden in de geschenk box.

Specificaties

  • Nominale waarde $5
  • Gewicht 62,2 gram (2 troy ounce)
  • Materiaal: zilver
  • Gehalte: 99,9%
  • Jaar van uitgave: 2021

Extra informatie

Fabrikant Nee
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Nee
Diameter Nee
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding+31 (0)30 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

Onze zendingen worden altijd 100 % verzekerd en discreet verzonden door onze koerier en kleine bestellingen met PostNL of UPS. Vanaf € 5.000,- is de verzekerde verzending gratis. Onze koerier levert op dinsdag tot en met zaterdag, tussen 09.00 en 17.00. Wij versturen uw bestelling met een speciale service van onze koerier waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Koerier (identiteitscontrole bij aflevering)

U ontvangt van ons een email met een verzendbevestiging zodra uw bestelling verstuurd is zodat u weet dat uw bestelling onderweg is. Als uw bestelling met koerier verstuurd is dient u zich bij aflevering te identificeren. Alléén de persoon op naam van de bestelling kan het pakket in ontvangst nemen. Er wordt geen kopie gemaakt van uw legitimatiebewijs.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken, waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Bij bestellingen van meer dan €75.000,- raden wij aan om gebruik te maken van een privé-koerier. De kosten bedragen €100,-.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

Geen juiste prijs ingevoerd
Geen juiste e-mail ingevoerd
Geen conditie gechecked

E-mail alert instellen

Historische prijs weergave
   


Stuur mij een e-mail wanneer:
  Prijs daalt naar €