0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Veelgestelde Vragen

Hoe plaats ik een bestelling?
Klik hier voor de bestelprocedure.

Kan ik, aangezien de koersen in het weekend stil staan, ook in het weekend bestellen?
Het is mogelijk om in het weekend bestellingen te plaatsen. In 9 van de 10 gevallen kunnen de bestellingen in behandeling genomen worden tegen de koersen van het weekend. Mochten de koersen op maandag morgen sterk stijgen dan behouden wij ons het recht voor om een nieuwe prijs met u overeen te komen tegen de dan geldende koers. Wij zullen dan op de betreffende maandag morgen rond 10.00 uur contact met u opnemen.

Hoe kan ik betalen?
U kunt betalen doormiddel van iDEAL of een bankoverschrijving. Als u kiest voor een bancaire overboeking dient u het bedrag binnen 24 uur over te maken naar onze bankrekening. Wanneer uw betaling is ontvangen wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden.

Is de verzending verzekerd?
De verzending is bij ons altijd verzekerd ongeacht het bedrag van de bestelling.

Verzenden jullie ook naar België?
Wij zijn actief binnen Europa en verzenden dus ook naar België.

Kan ik ook betalen vanaf een buitenlandse bankrekening?
Ja mits uw betaling aan de volgende voorwaarden voldoet. De betaling moet geschieden van een rekening in een EER-land, onder vermelding van International Bank Account Number (IBAN) en Bank Identifier Code (BIC). Opdrachtgever en begunstigde betalen hun eigen transactiekosten (SHA). EER is de Europese Economische Ruimte en bestaat uit alle EU-landen aangevuld met Liechtenstein, Noorwegen en IJsland.

Kopen jullie ook zilver- en goud in?
Wij kopen met name goud en zilver in van klanten die het bij ons gekocht hebben. Wanneer u uw goud en/of zilver wilt verkopen dan proberen wij dit zo goed mogelijk te faciliteren. Daarnaast kunt u er voor kiezen om ons voor u een koper te laten zoeken. U kunt dan vaak een gunstigere prijs voor uw edelmetaal krijgen dan wanneer wij direct van u inkopen. Afhankelijk van de hoeveelheid kunnen wij dan een provisie met u overeenkomen. Wij verplichten ons niet tot terugkoop maar proberen u als klant hierbij zo goed mogelijk te helpen.

Hoe zit het met de BTW?
Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW. Baren zilver zijn belast met 21 % procent BTW. De BTW bij invoer op zilveren munten is per 1 januari 2011 onder het alemene BTW-tarief van (per 1-10-2012) 21% gebracht. Op zilveren munten passen wij de margeregeling toe. Dit betekent dat er 21 % BTW wordt berekend over de brutowinstmarge. Wanneer je als onderneming deze regeling toepast schrijft de belastingdienst voor dat er geen BTW vermeld mag worden de factuur. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de belastingdienst.
Goud is vrijgesteld van BTW.

Hoe weet ik of de munten en baren van puur zilver en/of goud zijn?
Wij verkopen wereldwijd erkende munten en baren van producenten die geaccrediteerd zijn door de London Bullion Market Association (L.B.M.A). Hiermee heeft u als koper de garantie dat de waarde en kwaliteit van is erkend door de London Bullion Market Associaton (LBMA). Dankzij de erkenning van de LBMA is uw edelmetaal wereldwijd geaccepteerd en eenvoudig verhandelbaar.

Hoe weet ik of Zilvergoudwinkel betrouwbaar is ?
Zilvergoudwinkel.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK nr. 64667103) en heeft bij de belastingdienst een eigen BTW-nummer. Wij voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en wij hebben een privacy protocol. Daarnaast hebben wij een zeer hoge klanttevredenheid. Onafhankelijke klantbeoordelingen kunt u nalezen op de website van de Feedback Company.

Hebben jullie ook een winkel om producten te bekijken?
Wij hebben geen fysieke winkel waar de producten kunnen worden bekeken.

Hoe kan ik een kopie van een factuur opvragen?
U kunt zelf door in te loggen op uw account de facturen opvragen van de bestellingen die u bij ons geplaatst heeft. Rechts bovenaan de website kunt klikken op mijn account en vervolgens inloggen. U ziet nu een overzicht van uw bestellingen. Klik vervolgens op bekijken rechts in beeld naast de betreffende bestelling om de factuur te bekijken.

Hoe verloopt de levering bij bestellingen boven de € 50.000?
U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van onze chauffeursdienst. Uw bestelling wordt dan op afspraak discreet en volledig verzekerd afgeleverd. De kosten hiervoor variëren van € 100 tot € 400 afhankelijk van de afstand. Als u hier niet voor kiest wordt uw bestelling in meerdere pakketten verpakt zodat het bedrag per pakket onder de € 50.000 blijft. De levering kan dan volledig verzekerd via onze koerier worden afgehandeld.

Waar staat Zilvergoudwinkel B.V. geregistreerd?
Zilvergoudwinkel B.V. staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (64667103)


>> Terug naar de Klantenservice