BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Nederlands zilvergeld 2 kilo netto

Nederlands zilvergeld 2 kilo netto

€ 1.361,00

(1-2 dagen levertijd)

Nederlands zilvergeld 2 kilo netto
Zilver muntgeld Zak puur zilver Nederlands muntgeld zilver Nederlands muntgeld Nederlands zilvergeld 2 kilo netto

Nederlands zilvergeld 2 kilo netto

Snel overzicht

Bestel direct een Nederlands Zilvergeld (beperkt beschikbaar)

Beschikbaarheid: Direct uit voorraad leverbaar

Actuele voorraad 4 stuks

€ 1.361,00 per stuk

Product details

Nederlands zilvergeld 2 kilo netto

Verlangt u terug naar de periode van de gulden? U kunt ook in zilver investeren door het aanschaffen Nederlands zilvergeld. De gulden mag dan wel geen wettig betaalmiddel meer zijn, de oude Nederlandse guldens bevatten tenminste 72% zilver waardoor zij hun waarde niet verloren hebben. Dit maakt het Nederlandse zilvergeld tot een uitstekende manier om fysiek zilver in huis te halen.

Inhoud zilvergeld

De soort munten is variabel maar er wordt altijd tenminste 2 kilo netto zilver geleverd (2778 gram 720/1000 zilver). De inhoud bevat een selectie van halve guldens, guldens, rijksdaalders en zilveren tientjes. Voornamelijk na-oorlogse zilveren guldens en rijksdaalders. De munten kunnen de beeltenis van Koningin Juliana of Koningin Wilhelmina bevatten.

Gecirculeerde guldens

De door ons geleverde zilveren guldens, rijksdaalders en tientjes hebben als wettig betaalmiddel gediend en zijn gecirculeerd geweest. Sinds 2002 is de Euro in Nederland ingevoerd en men kon tot 2007 oude guldens omruilen in Euro's. De zilveren guldens zijn behouden gebleven dankzij hun zilverwaarde.

Goedkoopste manier van zilver kopen

Deze munten zijn goedkoper dan andere munten in ons assortiment omdat deze gecirculeerd zijn geweest, en we geen premium meer hoeven af te staan aan de Rijksmunt. Hierdoor kunnen deze munten dicht bij de spotprijs verkocht worden.

BTW: Nederlandse guldens worden geleverd onder de margeregeling

Nederlands muntzilver mogen wij verkopen onder de margeregeling. Dit betekent dat er 21 % BTW wordt berekend over de brutowinstmarge. De belastingdienst schrijft ons voor dat wij de BTW niet mogen vermelden op de factuur, wanneer wij gebruik maken van de margeregeling. De prijs die u hierboven ziet is inclusief BTW.

Extra informatie

Fabrikant Koninklijke Ned. Munt
Gehalte 72%
Conditie Circulated
Gewicht 2 kilo
Doel aankoop Beleggen
Jaar van uitgifte Diverse
Land van uitgifte Nederland
Diameter Nee
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding+31 (0)30 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.
Geen juiste prijs ingevoerd
Geen juiste e-mail ingevoerd
Geen conditie gechecked

E-mail alert instellen

Historische prijs weergave
   


Stuur mij een e-mail wanneer:
  Prijs daalt naar €

Nieuwe producten