0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

MOUNTED_POLICE-ZILVERGOUDWINKEL_az

Mounted Police 2 troy ounce silver 2020

€ 70,00

(1-2 dagen levertijd)

MOUNTED_POLICE-ZILVERGOUDWINKEL_az
MOUNTED_POLICE-ZILVERGOUDWINKEL_az MOUNTED_POLICE-ZILVERGOUDWINKEL_vz

Mounted Police 2 troy ounce silver 2020

Snel overzicht

De Mounted Police 2 troy ounce zilveren munt is geslagen in 99,99% puur zilver en is een eerbetoon aan de RCMP, de Royal Canadian Mounted Police. De RCMP is zowel de nationale als federale politie van Canada en worden ook wel Mounties genoemd. 

Beschikbaarheid: Available from stock

Actuele voorraad 32 stuks

€ 70,00 per stuk

Product details

Mounted Police 2 troy ounce zilver 2020

De Mounted Police 2 troy ounce zilveren munt is geslagen in 99,99% puur zilver en is een eerbetoon aan de RCMP, de Royal Canadian Mounted Police. De RCMP is zowel de nationale als federale politie van Canada en worden ook wel Mounties genoemd. 

De voorzijde van de munt toont een afbeelding van Elizabeth II met haar inscripties en D.G. Regina, wat staat voor het Latijnse Dei Gratia Regina. Vertaald naar het Nederlands 'bij de gratie van God.'

Een Mountie kun je zien op de achterzijde van de munt, terwijl hij trots de regimentsvlag hijst. Daarboven de tekst 'Canada', naar het land van herkomst uiteraard. Onder de Mounted Police staat de tekst '5 DOLLARS 2020', verwijzend naar de nominale waarde en het jaartal van uitgifte. 

 

 

Extra informatie

Fabrikant Nee
Gehalte 99,99%
Conditie Zo goed als nieuw
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Canada
Diameter Nee
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding+31 (0)30 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

Onze zendingen worden altijd 100 % verzekerd en discreet verzonden door onze koerier en kleine bestellingen met PostNL of UPS. Vanaf € 5.000,- is de verzekerde verzending gratis. Onze koerier levert op dinsdag tot en met zaterdag, tussen 09.00 en 17.00. Wij versturen uw bestelling met een speciale service van onze koerier waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Koerier (identiteitscontrole bij aflevering)

U ontvangt van ons een email met een verzendbevestiging zodra uw bestelling verstuurd is zodat u weet dat uw bestelling onderweg is. Als uw bestelling met koerier verstuurd is dient u zich bij aflevering te identificeren. Alléén de persoon op naam van de bestelling kan het pakket in ontvangst nemen. Er wordt geen kopie gemaakt van uw legitimatiebewijs.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken, waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Bij bestellingen van meer dan €75.000,- raden wij aan om gebruik te maken van een privé-koerier. De kosten bedragen €100,-.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

Geen juiste prijs ingevoerd
Geen juiste e-mail ingevoerd
Geen conditie gechecked

E-mail alert instellen

Historische prijs weergave
   


Stuur mij een e-mail wanneer:
  Prijs daalt naar €