BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Gouden Dukaat Munt Voorzijde

Gouden munt enkele Dukaat

€ 188,50

(1-2 dagen levertijd)

Gouden Dukaat Munt Voorzijde
Gouden Dukaat Munt Voorzijde Gouden Dukaat Munt Achterzijde

Gouden munt enkele Dukaat

Snel overzicht

Gouden Dukaten zijn sinds 1586 geslagen in verschillende provincies. De enkele gouden dukaat weegt 3,494 gram en bestaat voor 98,3% uit puur goud (23,6 dukaat). Hierdoor bevat de gouden dukaat meer dan 3,434 gram goud.

Beschikbaarheid: Direct uit voorraad leverbaar

Actuele voorraad 53 stuks

€ 188,50 per stuk

Product details

Gouden Dukaat gouden munt

Gouden Dukaten zijn sinds 1586 geslagen in verschillende provincies. De enkele gouden dukaat weegt 3,494 gram en bestaat voor 98,3% uit puur goud (23,6 dukaat). Hierdoor bevat de gouden dukaat meer dan 3,434 gram goud.

De gouden dukaat heeft een doorsnede van 21 mm en is slechts 0,7 mm dik. Doordat de prijs van deze munt relatief dicht bij de goudprijs ligt, is deze munt erg populair bij beleggers in goud. Deze munten hebben geen status van wettig betaalmiddel, maar zijn wel verzekerd van hun gehalte en gewicht.

Ontwerp gouden enkele Dukaat

De Gouden Dukaat staat sinds 4 augustus 1586 in de Nederlandse Muntwet. Het ontwerp van de dukaat is bijna onveranderd gebleven in de afgelopen 400 jaar. Op de voorkant van de Gouden Dukaat staat een ridder met een zwaard en pijlenbundel. Ook staat er een latijns motto ‘Concordia Res Parvae Crescunt’. Dit betekent: Eendracht maakt kleine zaken groot. Ook is op deze zijde het jaartal van de dukaat te vinden. De achterkant bevat de tekst "MO.AUR.REG.BELGII AD LEGEM IMPERII.".

De getoonde afbeelding geldt ter indicatie. Wij leveren munten van diverse jaargangen.

Extra informatie

Fabrikant Koninklijke Ned. Munt
Gehalte 98,3%
Conditie Zo goed als nieuw
Gewicht Nee
Doel aankoop Nee
Jaar van uitgifte Diverse
Land van uitgifte Nederland
Diameter Nee
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding+31 (0)30 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.
Geen juiste prijs ingevoerd
Geen juiste e-mail ingevoerd
Geen conditie gechecked

E-mail alert instellen

Historische prijs weergave
   


Stuur mij een e-mail wanneer:
  Prijs daalt naar €

Nieuwe producten