0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Goud of zilver verkopen?

Wij bieden een terugkoopgarantie voor vrijwel alle producten. U kunt uw aangekochte goud en zilver dus ook weer verkopen aan ons. Ook als u dit elders heeft gekocht. Zo koopt Zilvergoudwinkel goudbaren terug tegen 97% van de huidige goudprijs, gouden troy ounce munten voor 100% van de goudprijs en zilveren beleggingsmunten voor 107% van de huidige zilverprijs. U kunt voor een vrijblijvende offerte ons bellen of via onderstaande offerteformulier laten weten welke producten u wilt verkopen. Nadat u met ons de verkoopprijs over één bent gekomen ontvangt u per email een inkoopovereenkomst van ons.

U kunt uw goud en zilver bij ons op kantoor brengen en daarnaast kunt u uw goud en zilver verzekerd versturen via een servicepunt (wij regelen voor u het verzendlabel). Na ontvangst van het edelmetaal wordt het afgesproken bedrag na controle op uw rekening overgemaakt.

Terugkoopgarantie

Zilvergoudwinkel biedt een terugkoopgarantie voor alle producten zoals wij die aanbieden. Wij kunnen uw goud en zilver terugkopen voor onderstaande percentages van de goud- en zilverprijs.

Zilveren munten 107% van de zilverprijs
Nederlands zilveren muntgeld 94% van de zilverprijs
Zilveren kilomunten 107% van de zilverprijs
Gouden munten 100% van de goudprijs
Zilverbaren 98% van de zilverprijs
Goudbaren 98% van de goudprijs
Platina Munten 100% van de platinaprijs
Palladium Munten Prijs op aanvraag

 

Voor het verkopen van uw munten en baren kunt u terecht bij Inkoop Edelmetaal. U kunt online eenvoudig, veilig en snel een verkooporder aanmaken.

Ga naar Inkoopedelmetaal.nl