0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Bitcoin_zilveren_1_troy_ounce_munt_2022

Bitcoin zilveren 1 troy ounce munt 2022

€ 44,50

(1-2 dagen levertijd)

Bitcoin_zilveren_1_troy_ounce_munt_2022

Bitcoin zilveren 1 troy ounce munt 2022

Snel overzicht

De Bitcoin, wie kent hem niet. De bekendste cryptomunt heeft ook in 2022 weer een zilveren variant. Deze 1 troy ounce munt bevat 99,99% puur zilver en een nominale waarde van 2 Nieuw-Zeelandse dollar, waar het ook geldt als wettig betaalmiddel.

Beschikbaarheid: Available from stock

Actuele voorraad 136 stuks

€ 44,50 per stuk

Product details

Bitcoin zilveren 1 troy ounce munt 2022

De Bitcoin, wie kent hem niet. De bekendste cryptomunt heeft ook in 2022 weer een zilveren variant. Deze 1 troy ounce munt bevat 99,99% puur zilver en een nominale waarde van 2 Nieuw-Zeelandse dollar, waar het ook geldt als wettig betaalmiddel.

Deze tweede uitgave van de Bitcoin maakt deel uit van een serie gewijd aan de cryptocurrency. Een bijzonder kenmerk is de binaire code aan de buitenrand van de munt. Ontcijferd zal het de naam van de mysterieuze uitvinder van Bitcoin onthullen.

Dit is de tweede munt in een serie die jaarlijks geproduceerd zal worden. Op elke munt staat de waarde van zilver ten opzichte van Bitcoin op het moment dat de munt geslagen wordt, zodat u de komende jaren de waarde van zilver ten opzichte van Bitcoin kunt volgen op basis van uw verzameling. De munt heeft een gelimiteerde oplage van slechts 15.000 stuks wereldwijd.

Extra informatie

Fabrikant Nee
Gehalte 99,9%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2022
Land van uitgifte Nieuw-Zeeland
Diameter Nee
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding+31 (0)30 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

Onze zendingen worden altijd 100 % verzekerd en discreet verzonden door onze koerier en kleine bestellingen met PostNL of UPS. Vanaf € 5.000,- is de verzekerde verzending gratis. Onze koerier levert op dinsdag tot en met zaterdag, tussen 09.00 en 17.00. Wij versturen uw bestelling met een speciale service van onze koerier waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Koerier (identiteitscontrole bij aflevering)

U ontvangt van ons een email met een verzendbevestiging zodra uw bestelling verstuurd is zodat u weet dat uw bestelling onderweg is. Als uw bestelling met koerier verstuurd is dient u zich bij aflevering te identificeren. Alléén de persoon op naam van de bestelling kan het pakket in ontvangst nemen. Er wordt geen kopie gemaakt van uw legitimatiebewijs.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken, waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Bij bestellingen van meer dan €75.000,- raden wij aan om gebruik te maken van een privé-koerier. De kosten bedragen €100,-.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

Geen juiste prijs ingevoerd
Geen juiste e-mail ingevoerd
Geen conditie gechecked

E-mail alert instellen

Historische prijs weergave
   


Stuur mij een e-mail wanneer:
  Prijs daalt naar €