BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Betaalmogelijkheden

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken kunt u bij Zilvergoudwinkel op verschillende manier betalen. Hieronder vindt u de betaalmethodes die wij aanbieden. U kunt éénvoudig in aan het einde van het bestelproces de gewenste betaalmethode aanklikken. Informatie over afhalen en bezorgen vindt u op deze pagina: Afhalen en bezorgen

iDEAL

De gemakkelijkste en snelste manier van betalen voor Nederlanders is iDEAL. Nadat u gekozen heeft voor deze betaalmethode wordt u doorgeleid naar de betaalomgeving van uw eigen bank.

Vooruitbetaling per bank

Uiteraard kunt u ook betalen doormiddel van een bankoverschrijving. Wanneer u kiest voor een bankoverschrijving houd dan rekening met enkele dagen extra levertijd. Indien u heeft gekozen voor deze betaalwijze kunt u de betaling onder vermelding van uw ordernummer voldoen op bankrekening:

Zilvergoudwinkel
IBAN/SEPA Nummer: NL41INGB0008974886
BIC Nummer: INGBNL2A

Bitcoin

U kunt bij ons ook betalen met Bitcoins. Bij betalingen met Bitcoins zijn de transactiekosten 1 % over het orderbedrag. De betaallimiet €25.000 per bestelling en per 24 uur is de totale limiet € 75.000. Meerdere bestellingen plaatsen is toegestaan zodat u voor meer dan € 25.000 kunt bestellen. U kunt uw bestelling verzekerd laten verzenden of ophalen bij ons op kantoor. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook bij ons op kantoor betalen met Bitcoin. Als u van te voren belt kunnen wij in overleg te producten al vast naar kantoor laten verzenden vanuit ons magazijn. Als u geen identiteitscontrole wilt tijdens de aflevering dat kunt u achter u achternaam in het bestelproces invullen: Geen ID-controle. Wij zorgen er dan voor dat er geen identiteitscontrole plaats vindt bij aflevering. Er wordt sowieso geen kopie gemaakt van uw legitimatiebewijs.

Wij werken voor Bitcoinbetalingen samen met Bitkassa.nl. Op hun website vindt u de bitcoinkoers die gebruikt wordt. Voor goudaankopen van boven de € 10.000 vragen wij u een kopie/scan van een geldig legitimatiebewijs. Bij zilver kopen, palladium en platina is de grens voor het opvragen van een kopie van uw legitimatiebwijs € 15.000 per bestelling per periode. Meer informatie over betalen met Bitcoins vindt u op deze pagina: Goud kopen met bitcoins

>> Terug naar de Klantenservice