BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Betaalmogelijkheden

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken kunt u bij Zilvergoudwinkel op verschillende manier betalen. Hieronder vindt u de betaalmethodes die wij aanbieden. U kunt éénvoudig in aan het einde van het bestelproces de gewenste betaalmethode aanklikken. Informatie over afhalen en bezorgen vindt u op deze pagina: Afhalen en bezorgen

iDEAL

De gemakkelijkste en snelste manier van betalen voor Nederlanders is iDEAL. Nadat u gekozen heeft voor deze betaalmethode wordt u doorgeleid naar de betaalomgeving van uw eigen bank.

Vooruitbetaling per bank

Uiteraard kunt u ook betalen doormiddel van een bankoverschrijving. Wanneer u kiest voor een bankoverschrijving houd dan rekening met enkele dagen extra levertijd. Indien u heeft gekozen voor deze betaalwijze kunt u de betaling onder vermelding van uw ordernummer voldoen op bankrekening:

Zilvergoudwinkel
IBAN/SEPA Nummer: NL41INGB0008974886
BIC Nummer: INGBNL2A

Bitcoin

U kunt bij ons ook betalen met Bitcoins. Bij betalingen met Bitcoins zijn de transactiekosten 1 % over het orderbedrag. De betaallimiet €25.000 per bestelling en per 24 uur is de totale limiet € 75.000. Meerdere bestellingen plaatsen is toegestaan zodat u voor meer dan € 25.000 kunt bestellen. U kunt uw bestelling verzekerd laten verzenden.

Wij werken voor Bitcoinbetalingen samen met Bitkassa.nl. Op hun website vindt u de bitcoinkoers die gebruikt wordt. Voor goudaankopen van boven de € 10.000 vragen wij u een kopie/scan van een geldig legitimatiebewijs. Bij zilver kopen, palladium en platina is de grens voor het opvragen van een kopie van uw legitimatiebewijs € 15.000 per bestelling per periode. Meer informatie over betalen met Bitcoins vindt u op deze pagina: Goud kopen met bitcoins

--> >> Terug naar de Klantenservice