0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

5x 1 gram gouden CombiBar

5x 1 gram gouden CombiBar

€ 364,00

(1-2 dagen levertijd)

5x 1 gram gouden CombiBar
5x 1 gram gouden CombiBar Gouden combibar 5 x 1 gram Combibar 5 x 1 gram goud

5x 1 gram gouden CombiBar

Snel overzicht

De Valcambi CombiBar bestaat dus uit 5 gram puur goud dat onderverdeeld is in kleine goubaartjes van ieder 1 gram puur goud. Dit gaat als het ware als een chocoladereep.

Beschikbaarheid: Available from stock

Actuele voorraad 19 stuks

€ 364,00 per stuk

Product details

5x 1 gram gouden CombiBar

De Valcambi CombiBar is erg geschikt voor investeerders die in meerdere kleine hoeveelheden goud willen investeren.

De Valcambi CombiBar bestaat uit 5 gram puur goud dat onderverdeeld is in kleine goubaartjes van ieder 1 gram puur goud. U kunt deze baartjes van 1 gram individueel verkopen als u wilt. De stukjes goud zitten aan elkaar en kunnen gemakkelijk losgebroken worden. Er gaat hierbij geen goud verloren. 

Valcambi is een erkende goud- en zilverbaar producent uit Zwitserland die producten van hoge kwaliteit levert. Valcambi is voornamelijk bekend door de CombiBars die bij velen in de smaak vallen. Deze CombiBars geven namelijk een flexibele positie waarbij er meerdere kleine gewichten aan goudbaren gekocht of verkocht kan worden. Tevens is deze manier van goud kopen goedkoper, dan wanneer u meerdere kleinere baren koopt van 1 gram.

Dit komt omdat er ook productiekosten in de prijs verwerkt zitten. De totale productiekosten zouden bij verschillende baren daarom hoger zijn. Ondanks de lagere prijs is de kwaliteit van de CombiBar uiteraard uitstekend. U wordt hiervan verzekerd dankzij de Good Delivery Status van de LBMA waarover de CombiBar beschikt.

Deze status houdt namelijk in dat de goudbaren aan de strenge eisen van de London Bullion Market Association voldoen, wat hoge kwaliteit verzekerd. Mocht u de CombiBar willen verhandelen dan kan dat gemakkelijk dankzij deze status. De status houdt ook in dat het goud wereldwijd erkend wordt en daarom makkelijk te verhandelen is. Daarnaast zal het verhandelen ook gemakkelijker gaan aangezien de CombiBar opgedeeld kan worden in verschillende coupures. Dit zorgt ervoor dat u in een flexibelere positie zit en kan handelen naar de vraag. In plaats van dat u een goudbaar van 5 gram moet verkopen kunt u deze namelijk opdelen in meerdere kleine baartjes.  

 

Bent u op zoek naar andere goudbaren om te kopen of andere gewichten combibars? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Extra informatie

Fabrikant Valcambi
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 5 gram
Doel aankoop Beleggen
Jaar van uitgifte Nee
Land van uitgifte Zwitserland
Diameter Nee
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding+31 (0)30 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

Onze zendingen worden altijd 100 % verzekerd en discreet verzonden door onze koerier en kleine bestellingen met PostNL of UPS. Vanaf € 5.000,- is de verzekerde verzending gratis. Onze koerier levert op dinsdag tot en met zaterdag, tussen 09.00 en 17.00. Wij versturen uw bestelling met een speciale service van onze koerier waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Koerier (identiteitscontrole bij aflevering)

U ontvangt van ons een email met een verzendbevestiging zodra uw bestelling verstuurd is zodat u weet dat uw bestelling onderweg is. Als uw bestelling met koerier verstuurd is dient u zich bij aflevering te identificeren. Alléén de persoon op naam van de bestelling kan het pakket in ontvangst nemen. Er wordt geen kopie gemaakt van uw legitimatiebewijs.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken, waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Bij bestellingen van meer dan €75.000,- raden wij aan om gebruik te maken van een privé-koerier. De kosten bedragen €100,-.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

Geen juiste prijs ingevoerd
Geen juiste e-mail ingevoerd
Geen conditie gechecked

E-mail alert instellen

Historische prijs weergave
   


Stuur mij een e-mail wanneer:
  Prijs daalt naar €

Nieuwe producten