0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

zilveren panda munt 30 gram 2022

30 Gram zilveren munt Panda 2022

€ 30,80

(1-2 dagen levertijd)

zilveren panda munt 30 gram 2022
zilveren panda munt 30 gram 2022 Panda 30 gram zilveren munt 2022

30 Gram zilveren munt Panda 2022

Snel overzicht

De 30 gram Panda munt is geslagen in 99,9% puur zilver en kan als wettig betaalmiddel worden gebruikt in China met als nominale waarde 10 Yuan.

Beschikbaarheid: Available from stock

Actuele voorraad 849 stuks

€ 30,80 per stuk

Product details

Zilveren Panda munt 30 gram 2022

De panda staat bekend om het eten van bamboe en zijn mooie witte vacht met zwarte plekken rondom zijn ogen en zijn oren. Het woord ‘Panda’ is afgeleid van het Nepalese woord Poonya, wat ‘bamboe-eter’ betekend. Dit mooie dier leeft alleen in China en wordt daar gezien als nationaal symbool. Daarom wordt de panda afgebeeld op munten zoals deze 30 gram zilveren Panda munt. De munt is geslagen in 99,9% puur zilver en kan als wettig betaalmiddel worden gebruikt in China met als nominale waarde 10 Yuan.

Uitgelicht

  • 99,9% puur zilver
  • 30 gram
  • Elk jaar een ander ontwerp

Design van de Panda munt

De zilveren munt Panda wordt sinds 1983 elk jaar met een ander ontwerp geslagen in opdracht van de Chinese overheid. Op de voorzijde van deze munt staan twee pandajongen die met sneeuw spelen afgebeeld. Op de achterzijde van de munt is de Temple of Heaven, die zich bevindt in Beijing, afgebeeld. Daarnaast is ook het jaartal te zien en een Chinese inscriptie van de woorden ‘Volksrepubliek China’.

Aankoop en levering 30 gram zilveren munt Panda 2022

De zilveren Panda munten van 30 gram worden individueel verpakt in een muntcapsule. Per 15 stuks worden deze munten in een harde plastic sheet geleverd. Een monsterbox Panda munten bevat 450 munten.

U profiteert bij ons van een eerlijke prijs: wij hanteren de meest actuele zilverkoers, waardoor u nooit te veel betaald. Tevens hanteren wij een unieke terugkoopgarantie. Ook over de verzending hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit gebeurt volledig verzekerd. Zilver is een zeer kwetsbaar materiaal, zeker als het puur zilver betreft. De munten kunnen daardoor kleine krasjes e.d. bevatten. Dit heeft geen invloed op de waarde van de zilveren munt.

Extra informatie

Fabrikant China Gold Coin Corp.
Gehalte 99,9%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 30 gram
Doel aankoop Nee
Jaar van uitgifte 2022
Land van uitgifte China
Diameter Nee
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding+31 (0)30 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

Onze zendingen worden altijd 100 % verzekerd en discreet verzonden door onze koerier en kleine bestellingen met PostNL of UPS. Vanaf € 5.000,- is de verzekerde verzending gratis. Onze koerier levert op dinsdag tot en met zaterdag, tussen 09.00 en 17.00. Wij versturen uw bestelling met een speciale service van onze koerier waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Koerier (identiteitscontrole bij aflevering)

U ontvangt van ons een email met een verzendbevestiging zodra uw bestelling verstuurd is zodat u weet dat uw bestelling onderweg is. Als uw bestelling met koerier verstuurd is dient u zich bij aflevering te identificeren. Alléén de persoon op naam van de bestelling kan het pakket in ontvangst nemen. Er wordt geen kopie gemaakt van uw legitimatiebewijs.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken, waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Bij bestellingen van meer dan €75.000,- raden wij aan om gebruik te maken van een privé-koerier. De kosten bedragen €100,-.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

Geen juiste prijs ingevoerd
Geen juiste e-mail ingevoerd
Geen conditie gechecked

E-mail alert instellen

Historische prijs weergave
   


Stuur mij een e-mail wanneer:
  Prijs daalt naar €