Vanwege de enorme drukte en Covid-19 beperkingen in ons magazijn, is de extra verwerkingstijd ongeveer 2 a 3 werkdagen voor nieuwe bestellingen.

0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

1 troy ounce zilveren munt supergirl

1 troy ounce zilveren munt supergirl 2021 Proof

€ 122,75

(1-2 dagen levertijd)

1 troy ounce zilveren munt supergirl
1 troy ounce zilveren munt supergirl 1 troy ounce zilveren munt supergirl 2021 Proof 1 troy ounce zilveren munt supergirl 2021 Proof - achterkant 1 troy ounce zilveren munt supergirl 2021 Proof - doos

1 troy ounce zilveren munt supergirl 2021 Proof

Snel overzicht

De Supergirl munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) en heeft een afmeting van 35.6 mm x 36 mm. De afmeting is zo aangezien de vorm het lichaam van Supergirl zelf is.

Beschikbaarheid: 1 week

Actuele voorraad 9 stuks

€ 122,75 per stuk

Product details

Supergirl kwam voor het eerst voor in Action Comics in 1959. Inmiddels heeft ze nu haar eigen Chibi munt van Proof kwaliteit. Supergirl is het nichtje van Superman en heeft een iconisch kostuum. De Supergirl munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) en heeft een afmeting van 35.6 mm x 36 mm. De afmeting is zo aangezien de vorm het lichaam van Supergirl zelf is. Dit in combinatie met de prachtige en felle kleuren doet de munt erg opvallen. Aangezien de Supergirl munt Niue als wettig betaalmiddel dient heeft deze een nominale waarde van $2. Daarnaast heeft de Supergirl munt een oplage van 2.000 stuks. De Supergirl munt heeft een indrukwekkende en verbluffende uitstraling. De munt trekt zeker de aandacht.

Uitgelicht

  • Oplage van 2.000 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Proof kwaliteit

Design van de Supergirl munt

De voorzijde van de Supergirl munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Deze is ontworpen door Ian Rank-Broadley. Op deze zijde van de munt is ook de nominale waarde, het land en jaar van uitgifte, gewicht, gehalte en materiaal af te lezen. De achterzijde van de Supergirl munt staat geheel in het teken van Supergirl. De achterzijde is daarom ook geheel gekleurd als Supergirl. De vorm van de munt sluit hierbij aan. De felle kleuren en bijzondere vorm doen de Supergirl munt erg opvallen en geven deze een unieke uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Extra informatie

Fabrikant New Zealand Mint
Gehalte Nee
Conditie Nee
Gewicht Nee
Doel aankoop Nee
Jaar van uitgifte Nee
Land van uitgifte Nee
Diameter Nee
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding+31 (0)30 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5.000,- is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket levert uw bestelling zelfs op zaterdag.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

 

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons heeft de mogelijkhied om gebruik te maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken, waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij doen dit in zowel in Nederland als België op deze manier. Bij bestellingen van meer dan €75.000,- raden wij aan om gebruik te maken van een privé-koerier. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

Geen juiste prijs ingevoerd
Geen juiste e-mail ingevoerd
Geen conditie gechecked

E-mail alert instellen

Historische prijs weergave
   


Stuur mij een e-mail wanneer:
  Prijs daalt naar €