BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

1 troy ounce zilveren Britannia 2020 munt

1 troy ounce zilver Britannia 2020 munt

€ 25,40

(1-2 dagen levertijd)

1 troy ounce zilveren Britannia 2020 munt
1 troy ounce zilveren Britannia 2020 munt 1 troy ounce zilveren munt Britannia 2020 Queen Elizabeth II 1 troy ounce zilveren munt Britannia 2019 tube 1 troy ounce zilveren munt Britannia 2019 monsterbox

1 troy ounce zilver Britannia 2020 munt

Snel overzicht

De 1 Troy ounce zilveren Britannia munten 2020 zijn geslagen in het Verenigde Koninkrijk. Deze zilveren munten worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking en zijn in nieuwstaat.

Beschikbaarheid: Direct uit voorraad leverbaar

Actuele voorraad 5142 stuks

€ 25,40 per stuk

Product details

1 Troy ounce zilveren Britannia 2020 munt

Deze 1 Troy ounce zilveren Britannia 2020 munten zijn geslagen in 31,103 gram puur zilver. De munten hebben een nominale waarde van 2 Pond. Op de voorzijde van de munt is Lady Britannia afgebeeld en op de achterzijde van de munt is Queen Elizabeth II weergegeven.

Britannia munten

De Britannia munten zijn wereldwijd goed verhandelbaar. Deze munten zijn verpakt in tubes per 25 stuks en worden per 500 stuks geleverd in een originele monsterbox. De Britannia munten worden verkocht onder de margeregeling. De munten hebben de status van wettig betaalmiddel in Groot-Brittannië. Deze munten hebben een bepaalde verzamelwaarde en zijn populair onder de verzamelaars van munten en beleggers in fysiek zilver.

Zilveren Britannia munten worden uitgegeven door de Royal Mint uit Groot-Brittannië. Het is de grootste zilveren munt met de status van wettig betaalmiddel in dit land. Deze munten worden iede jaar uitgegeven sinds 1987 waarbij er ook gebruik is gemaakt van diverse verschillende designs. Voorheen waren de munten nog geslagen in een lager gehalte van 95,8% en sinds 2013 is dit aangepast naast 99,9% zilver. Het gebruik van de beeltenis van Britannia is gekozen omdat dit een staatssymbool is voor Groot-Brittannië.

 

 

Extra informatie

Fabrikant Royal Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Nieuw
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Beleggen
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Engeland
Diameter Nee
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding+31 (0)30 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5.000,- is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket levert uw bestelling zelfs op zaterdag.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

 

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons heeft de mogelijkhied om gebruik te maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken, waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij doen dit in zowel in Nederland als België op deze manier. Bij bestellingen van meer dan €75.000,- raden wij aan om gebruik te maken van een privé-koerier. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

Geen juiste prijs ingevoerd
Geen juiste e-mail ingevoerd
Geen conditie gechecked

E-mail alert instellen

Historische prijs weergave
   


Stuur mij een e-mail wanneer:
  Prijs daalt naar €

Nieuwe producten