0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

1 Kilogram zilveren munt Koala 2020

1 Kilogram zilveren munt Koala 2020

€ 906,00

(1-2 dagen levertijd)

1 Kilogram zilveren munt Koala 2020
1 Kilogram zilveren munt Koala 2020 1 Kilogram zilveren munt Koala 2020 - achterkant 1 Kilogram zilveren munt Koala 2020 - voorkant

1 Kilogram zilveren munt Koala 2020

Snel overzicht

1 Kilo zilveren munt Koala 2020. Geslagen in 99,99% puur zilver door de Perth Mint uit Australië.

Beschikbaarheid: Available from stock

Actuele voorraad 1 stuks

€ 906,00 per stuk

Product details

1 Kilo zilveren Koala munt 2020

Deze Koala munt van maar liefst 1 kilo, is de nieuwste uitgave van de Perth Mint uit Australië. Deze munt is geslagen in 99,99% puur zilver.

Design zilveren Koala munt

Omdat iedere Koala munt zijn unieke afbeelding heeft, is ook deze nieuwste munt veranderd ten opzichte van de 2019 versie. Deze keer is er gekozen om op de voorzijde van de munt een Australische koala af te beelden die zich vasthoudt aan een bamboestok.

Op de achterkant van de munt staat, zoals gebruikelijk, Queen Elizabeth II afgebeeld. Met daarbij de nominale waarde van 30 Dollar.

Extra informatie

Fabrikant Perth Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Nieuw
Gewicht 1 kilo
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Australië
Diameter Nee
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding+31 (0)30 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

Onze zendingen worden altijd 100 % verzekerd en discreet verzonden door onze koerier en kleine bestellingen met PostNL of UPS. Vanaf € 5.000,- is de verzekerde verzending gratis. Onze koerier levert op dinsdag tot en met zaterdag, tussen 09.00 en 17.00. Wij versturen uw bestelling met een speciale service van onze koerier waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Koerier (identiteitscontrole bij aflevering)

U ontvangt van ons een email met een verzendbevestiging zodra uw bestelling verstuurd is zodat u weet dat uw bestelling onderweg is. Als uw bestelling met koerier verstuurd is dient u zich bij aflevering te identificeren. Alléén de persoon op naam van de bestelling kan het pakket in ontvangst nemen. Er wordt geen kopie gemaakt van uw legitimatiebewijs.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken, waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Bij bestellingen van meer dan €75.000,- raden wij aan om gebruik te maken van een privé-koerier. De kosten bedragen €100,-.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

Geen juiste prijs ingevoerd
Geen juiste e-mail ingevoerd
Geen conditie gechecked

E-mail alert instellen

Historische prijs weergave
   


Stuur mij een e-mail wanneer:
  Prijs daalt naar €