BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Mexican Libertad kilo zilver

Mexican Libertad kilo zilver

€ 549,16

(Uitverkocht)

  • Mexican Libertad kilo zilver Mexican Libertad kilo zilver
  • Mexican Libertad kilo zilver Mexican Libertad kilo zilver
  • Mexican Libertad kilo zilver Mexican Libertad kilo zilver
  • Mexican Libertad kilo zilver Mexican Libertad kilo zilver

Mexican Libertad kilo zilver

Snel Overzicht

De kilo zilveren Mexican Libertad munten worden door de Casa de Moneda de México sinds 2002 geslagen. Het design blijft elk jaar vrijwel hetzelfde. Deze munt geniet grote populariteit onder zowel beleggers als verzamelaars door zijn prachtige design, kwaliteit en symboliek.

Details

De zilveren Mexican Libertad kilo munten worden door de Casa de Moneda de México geslagen sinds 2002. Het design blijft elk jaar vrijwel hetzelfde. Deze munt geniet grote populariteit onder zowel beleggers als verzamelaars door zijn prachtige design, kwaliteit en symboliek.

Design

Op de voorkant van deze zilveren kilomunt vindt u een afbeelding van de engel van de onafhankelijkheid ( El Ángel de la Independencia), met in haar rechterhand een lauwerkrans. De lauwerkrans symboliseert de overwinning. In haar linkerhand houdt ze een gebroken ketting vast, dit symboliseert de vrijheid. De afbeelding van de engel is gebaseerd op een groot standbeeld, welke te vinden is in Mexico City. Dit standbeeld is gebouwd om de Mexicaanse onafhankelijkheidsoorlog tegen de Spanjaarden te herdenken.
Op de achtergrond staan twee bekende Mexicaanse vulkanen.

Op de keerzijde van de munt vindt u tien kleine verschillende varianten van het Mexicaanse wapenschild. In het midden staat het huidige wapen van Mexico. Alle wapenschilden zijn varianten van een adelaar met een slang in zijn bek, staand op een cactus.

Verpakking

De kilomunt zal geleverd worden in de originele doorzichtige capsule van de Casa de Moneda de México. Deze capsule zorgt ervoor dat de munten hun prachtige staat ook in de toekomst blijven behouden.

Specificaties

Gewicht: 1000 gram/32,15 troy ounce
Diameter: 110 mm
Gehalte: 999/1000
Materiaal: zilver
Jaar van uitgave: 2011 / 2012

Aanvullende Informatie

Samenvatting De kilo zilveren Mexican Libertad munten worden door de Casa de Moneda de México sinds 2002 geslagen. Het design blijft elk jaar vrijwel hetzelfde. Deze munt geniet grote populariteit onder zowel beleggers als verzamelaars door zijn prachtige design, kwaliteit en symboliek.
Herkomst Mexico
Gewicht 1 kg
Fabrikant Casa de Moneda de México
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Schrijf uw eigen beoordeling

Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Score

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding030 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.