BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Maple Leaf Goud 2017

Maple Leaf Goud 2019

€ 1.331,96

(In voorraad)

 • Maple Leaf Goud 2017 Maple Leaf Goud 2017
 • Maple Leaf Goud 2016 Maple Leaf Goud 2016
 • Tube Maple Leaf Goud 1 oz 10 munten Tube Maple Leaf Goud 1 oz 10 munten
 • Maple Leaf Goud diverse formaten Maple Leaf Goud diverse formaten
 • Maple Leaf goud in tube Maple Leaf goud in tube
 • Monsterbox Maple Leaf Goud 100 gouden munten Monsterbox Maple Leaf Goud 100 gouden munten

Maple Leaf Goud 2019

100 2 100 0

Snel Overzicht

De Maple Leaf Goud is de eerste beleggingsmunt" met een goudgehalte van 24 karaat / .9999 (99,99% puur goud). Koop de munt direct online!

Details

Royal Canadian Mint

Koop de nieuwe Maple Leaf goud met jaartal 2019

De Maple Leaf gouden munt wordt uitgegeven sinds 1979 door de Canadian Mint en is de eerste gouden beleggingsmunt" met een goudgehalte van 24 karaat / .999 (99,9% puur goud). Het netto goudgewicht van de maple leaf bedraagt 1 troy ounce. Sinds 1983 met een goudgehalte van .9999 (99,99% puur goud). Het maple leaf gouden munt ontwerp is gebaseerd op het nationale embleem van Canada: het blad van de esdoorn boom (maple tree). Op de achterkant van de gouden munt is het portret van koningin Elizabeth II aanwezig. De Maple leaf munt valt onder de categorie beleggingsgoud, hierover wordt geen btw geheven.

Maple Leaf goud 1 troy ounce

De Maple Leaf goud 1 troy ounce biedt de mogelijkheid om eenvoudig in fysiek goud te beleggen. Veel mensen die goud kopen kiezen voor gouden munten aangezien deze wereldwijd bekend en verhandelbaar zijn. Bekijk ook de Maple Leaf Goud 1/10 ounce de Maple Leaf Goud 1/4 ounce de Maple Leaf Goud 1/2 ounce de Maple Leaf Goud 1 ounce

99,99 % zuivere gouden munt!

Deze gouden beleggingsmunt heeft goudgehalte van 24 karaat / .9999 (99,99% puur goud). Dit betreft een gouden munt met het hoogst haalbare gehalte aan goud. De zuiverheid en het feit dat de gerenommeerde Royal Canadian Mint deze munt produceert maakt deze munt zeer populair onder zowel beleggers als verzamelaars.

Specificaties gouden Maple Leaf munt:

 • Nominale waarde: $50.00 (Canadese Dollars)
 • Gewicht: 31,1 gram (1 troy ounce)
 • Jaar van uitgave: 2018 nieuwe munten
 • Fabrikant: Royal Canadian Mint
 • Gehalte: 99,99% (24 karaat)
 • Diameter: 30 mm
 • Dikte: 2,87 mm
 • Materiaal: goud
 • Koop de Maple Leaf goud 1 troy ounce bij Zilvergoudwinkel

  Bij ons bent u aan het juiste adres om snel en eenvoudig gouden munten te kopen. De levertijden zijn kort en u bent verzekerd van hoogste kwaliteit gouden munten. Door gouden munten te kopen belegt u eenvoudig in goud, heeft u iets achter de hand voor geval van nood en heeft u de beschikking over een wereldwijd erkende vorm van geld.

  Bekijk de video van deze prachtige munt!  Verpakking

  De munten worden geleverd in een capsule of in een muntzakje. Per 10 munten worden de gouden Maple Leaf munten geleverd in de originele tube van de Royal Canadian Mint.

  De stijging van de goudprijs

  Goud en zilver zijn de afgelopen 13 jaar flink gestegen en zetten voorlopig in 2011 een top neer. Hierna kwam goudprijs in een consolidatie fase. De goudprijs ging eerst fors lager in 2011 waarna deze zijwaarts ging bewegen. Halverwege 2014 lijkt de goudprijs zijn bodem te hebben gevonden en lijkt de weg omhoog weer te hebben gevonden. De voorspelling van edelmetaal experts als Mike Maloney, Jim Rogers en Marc Faber zijn van mening dat de goudprijs de komende 5 jaar fors kan gaan stijgen. Zij hanteren een koersdoel variërend van $2500 tot zelfs $ 10.000.

  Aanvullende Informatie

  Samenvatting De Maple Leaf Goud is de eerste beleggingsmunt" met een goudgehalte van 24 karaat / .9999 (99,99% puur goud). Koop de munt direct online!
  Herkomst Canada
  Gewicht 1 troy ounce
  Fabrikant Royal Canadian Mint
  1. Perfecte beleggingsmunt review by Peter on 12-12-14
   Score

   Perfecte beleggingsmunt, ik koop of deze munten of de Krugerrand Goud die wat minder last heeft van krasjes!

  2. Prima review by K. Petersen on 01-11-14
   Score

   Mooie munt en prima levering in plastic capsule.

  Schrijf uw eigen beoordeling

  Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Score

  Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

  Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
  telefoon afbeelding030 20 74 022

  U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

  Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

  100 % VERZEKERD VERZENDEN

  De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

  Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

  Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

  OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

  Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

  LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

  Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

  Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.