BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Lunar Goat 2015 2 ounce

Lunar Goat 2015 2 ounce

€ 46,05

(Uitverkocht)

  • Lunar Goat 2015 2 ounce Lunar Goat 2015 2 ounce
  • 2 troy ounce Lunar Goat 2 troy ounce Lunar Goat

Lunar Goat 2015 2 ounce

Snel Overzicht

Koop hier de prachtige Lunar Goat 2015 2 ounce van de Perth Mint. De munten worden geleverd in de originele doorzichtige capsule. Bekijk en bestel hem direct online!

Levertijd: Uitverkocht

€ 46,05 per stuk

Details

Lunar Goat 2015 1 ounce

De munt heeft ieder jaar een nieuwe design. Op de keerzijde van de munt is een geit afgebeeld. Onder aan deze zijde staat de tekst “Year of the Goat”. Links in het midden van de munt staat de letter “P”, het muntteken van de Perth Mint. De geit is symbool voor voorspoed en harmonie.

Op de voorzijde van de munt vindt u de afbeelding van Koningin ELIZABETH II. Rondom deze beeltenis vindt u de volgende teksten: “ELIZABETH II”, “AUSTRALIA”, “1 oz 999 SILVER 1 DOLLAR''.

Lunar series II

Perth Mint Elke 12 jaar wordt er gestart met een nieuwe serie Lunar munten door de Perth Mint. Deze munt is onderdeel van de serie die loopt van 2008 t/m 2019 en wordt ook wel de Lunar series II genoemd. De 2 ounce zilveren lunar munten worden veel gekocht door zowel beleggers als verzamelaars. De Perth Mint staat er om bekend dat zij munten van absolute topkwaliteit slaan.

Bekijk de de video van het nieuwe Perth Mint 2015 Bullion Coin Program
Lunar Goat kilomunt

Verpakking

De Perth Mint munten worden altijd in de originele doorzichtige capsule van de Perth Mint geleverd. Deze capsule zorgt ervoor dat deze munten hun prachtige staat ook in de toekomst blijven behouden.

Specificaties:

Nominale waarde: AUS$ 2
Gewicht: 62,2 / 1 troy ounce
Diameter: 55,6 mm
Dikte: 3,6 mm
Materiaal: zilver
Gehalte: 99,9%

Aanvullende Informatie

Samenvatting Koop hier de prachtige Lunar Goat 2015 2 ounce van de Perth Mint. De munten worden geleverd in de originele doorzichtige capsule. Bekijk en bestel hem direct online!
Herkomst Australië
Gewicht 2 troy ounce
Fabrikant Perth Mint
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Schrijf uw eigen beoordeling

Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Score

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding030 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.