BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Kookaburra Zilver 10 ounce 2016

Kookaburra Zilver 10 ounce 2016

€ 200,60

(Uitverkocht)

  • Kookaburra Zilver 10 ounce 2016 Kookaburra Zilver 10 ounce 2016
  • achterkant Kookaburra Zilver 10 ounce 2016 achterkant Kookaburra Zilver 10 ounce 2016

Kookaburra Zilver 10 ounce 2016

Snel Overzicht

Exclusief, Koop hier de Kookaburra Zilver 10 ounce uit de populaire collectie van de Perth Mint. Bestel direct online!

Levertijd: Uitverkocht

€ 200,60 per stuk
  • Koop 10 voor € 196,60 per stuk
  • Koop 30 voor € 193,60 per stuk

Details

Kookaburra Zilver 10 ounce 2016

Perth Mint Bestel hier de zeer populaire Kookaburra Zilver 10 ounce. Zilvergoudwinkel verkoopt al vele jaren de zilveren munten van de gerenommeerde Perth Mint uit Australië. Deze munten zijn zeer populair bij mensen die beleggen in zilveren munten en tevens bij mensen die zilveren munten verzamelen. Deze munten worden in tegenstelling tot de reguliere zilveren munten vaak met veel meer verzamelwaarde verhandeld onder verzamelaars. De zilveren munten van de Perth Mint staan bekend om de sublieme afwerking. De 1 ounce Kookaburra Zilver werd voor het eerst geslagen in 1990 en werd ieder jaar opnieuw uitgegeven met een ander design op de keerzijden van de munt. In de daarop volgende jaren bracht de Perth Mint de munten uit in een ½ ounce, 2 ounce, 10 ounce en zelfs in een kilomunt variant.

Kookaburra het Australische symbool voor Wildlive

Het design van de Kookaburra Zilver 10 ounce verandert elk jaar. Op de keerzijde van de munt is de Kookaburra afgebeeld. De Kookaburra behoort tot de vogelsoort Kingfisher en is in Australië het symbool van in het wild levende dieren (wildlive). Op de achterzijde vind u een afbeelding van Queen Elizabeth.

Verpakking

De munten worden per stuk in een capsules verpakt. Het betreft nieuwe munten.

Specificaties:

Nominale waarde: AUS$ 10
Gewicht: 311,34 gram / 10 troy ounce
Diameter: 75,6 mm
Dikte: 8,7 mm
Materiaal: Zilver
Gehalte: 99,9%
Jaar van uitgave: 2014

Aanvullende Informatie

Samenvatting Exclusief, Koop hier de Kookaburra Zilver 10 ounce uit de populaire collectie van de Perth Mint. Bestel direct online!
Gewicht 311.1
Levertijd 5-7 werkdagen
Herkomst Australië
Gewicht 1 troy ounce
Fabrikant Perth Mint
Product Promotion nieuw
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Schrijf uw eigen beoordeling

Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Score

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding030 20 74 022

LEVERTIJD

Op onze site wordt per product de levertijd weergegeven. Doorgaans heeft u uw bestelling binnen enkele werkdagen in huis en reguliere zilveren munten, gouden munten en goudbaren zijn vaak uit voorraad leverbaar. U zult dan bij het product uit voorraad leverbaar zien staan, de levertijd is dan 1-2 werkdagen. Wilt u meer informatie over levertijden neem dan gerust contact met ons op.

MIKROPAKKET (geen levering bij de buren)

Onze zendingen worden altijd 100 % verzekerd verzonden door Mikropakket of UPS voor € 17,50. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. Mikropakket levert op dinsdag tot en met zaterdag, tussen 09.00 en 17.00. Wij versturen uw bestelling met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

MIKROPAKKET, (identiteitscontrole bij aflevering)

U ontvangt van ons een email met een verzendbevestiging zodra uw bestelling verstuurd is zodat u weet dat uw bestelling onderweg is. Als uw bestelling met Mikropakket verstuurd is dient u zich bij aflevering te identificeren. Alléén de persoon op naam van de bestelling kan het pakket in ontvangst nemen. Er wordt geen kopie gemaakt van uw legitimatiebewijs.

Om te weten wanneer Mikropakket uw bestelling aflevert kunt u, op de dag van levering bellen met Mikropakket op telefoonnummer: 030 220 9011 en voor België +32 2 254 09 70. Voor het traceren heeft u uw naam, postcode en huisnummer nodig. Niet thuis? U kunt dit telefoonnummer ook gebruiken voor het maken van afspraken omtrent het tijdstip en dag van levering.

UPS (meer privacy, geen identiteitscontrole bij aflevering)

De Heraeus en Perth Mint goudbaren versturen wij met UPS. Daarnaast versturen wij relatief kleine orders vaak ook met UPS. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde transporteur? Dan kunt u ons bellen of mailen zodat wij er rekening mee kunnen houden. Vooral bij grote bestellingen is het wellicht prettig voor u om eerst even contact te hebben met ons.

BEZORGDAGEN, OOK OP ZATERDAG

Mikropakket levert op dinsdag tot en met zaterdag, tussen 09.00 en 17.00.

LEVERING OP DE GEWENSTE DAG

Als u uw bestelling op een bepaalde zag wilt ontvangen dat kunt u dit van te voren aan ons doorgeven per email of telefoon. U kunt dan aangeven op welke dag de aflevering kan plaatsvinden zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket levert op dinsdag tot en met zaterdag, tussen 09:00 en 17:00 uur.

UPS levert op maandag tot en met vrijdag uw bestelling af. Als u een account aanmaakt op UPS My Choice kunt u kiezen uit diverse afleveropties zoals afleveren op een andere dag, afleveren bij een UPS afhaalpunt of afleveren op een ander adres.

AFLEVERING DOOR PRIVE-KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Klanten Kochten Ook