BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
kookaburra 10 oz zilver

Kookaburra Zilver 10 ounce 2014

€ 201,48

(Uitverkocht)

  • kookaburra 10 oz zilver kookaburra 10 oz zilver
  • Kookaburra zilver 10 troy ounce Kookaburra zilver 10 troy ounce

Kookaburra Zilver 10 ounce 2014

Snel Overzicht

Kookaburra Zilver 10 ounce 2014. Exclusief, Koop hier de Kookaburra Zilver 10 ounce uit de populaire collectie van de Perth Mint. Bestel direct online!

Details

Kookaburra Zilver 10 ounce 2014

Perth Mint Bestel hier de zeer populaire Kookaburra Zilver 10 ounce. Zilvergoudwinkel verkoopt al vele jaren de zilveren munten van de gerenommeerde Perth Mint uit Australië. Deze munten zijn zeer populair bij mensen die beleggen in zilveren munten en tevens bij mensen die zilveren munten verzamelen. Deze munten worden in tegenstelling tot de reguliere zilveren munten vaak met veel meer verzamelwaarde verhandeld onder verzamelaars. De zilveren munten van de Perth Mint staan bekend om de sublieme afwerking. De 1 ounce Kookaburra Zilver werd voor het eerst geslagen in 1990 en werd ieder jaar opnieuw uitgegeven met een ander design op de keerzijden van de munt. In de daarop volgende jaren bracht de Perth Mint de munten uit in een ½ ounce, 2 ounce, 10 ounce en zelfs in een kilomunt variant.

Kookaburra het Australische symbool voor Wildlive

Het design van de munt verandert elk jaar. Op de keerzijde van de munt is de Kookaburra afgebeeld. De Kookaburra behoort tot de vogelsoort Kingfisher en is in Australië het symbool van in het wild levende dieren (wildlive). Op de achterzijde vind u een afbeelding van Queen Elizabeth.

Verpakking

De munten worden per stuk in een capsules verpakt. Het betreft nieuwe munten.

Specificaties:

Nominale waarde: AUS$ 10
Gewicht: 311,34 gram / 10 troy ounce
Diameter: 75,6 mm
Dikte: 8,7 mm
Materiaal: Zilver
Gehalte: 99,9%
Jaar van uitgave: 2014

Video Kookaburra Zilver 10 ounce

Bekijk hieronder de video van de Kookaburra Zilver 10 ounce. Het betreft een video van de 2011 munt maar aan de hand van deze video kunt u de grootte van de munt goed beoordelen.

Video van de Kookaburra Zilver 10 ounce 2014.

Aanvullende Informatie

Samenvatting Kookaburra Zilver 10 ounce 2014. Exclusief, Koop hier de Kookaburra Zilver 10 ounce uit de populaire collectie van de Perth Mint. Bestel direct online!
Herkomst Australië
Gewicht 10 troy ounce
Fabrikant Perth Mint
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Schrijf uw eigen beoordeling

Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Score

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding030 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

Klanten Kochten Ook