Product was successfully added to your shopping cart.
Kookaburra & Koala World Money Fair Special Set 2011

Kookaburra & Koala World Money Fair Special Set 2011

€ 72,95

(Uitverkocht)

  • Kookaburra & Koala World Money Fair Special Set 2011 Kookaburra & Koala World Money Fair Special Set 2011
  • Kookaburra & Koala World Money Fair Special Set 2011 Kookaburra & Koala World Money Fair Special Set 2011
  • Kookaburra 2011 Kookaburra 2011
  • Koala 2011 Koala 2011

Kookaburra & Koala World Money Fair Special Set 2011

Snel Overzicht

Kookaburra & Koala World Money Fair Special Set 2011

Details

De twee bekendste 1 troy ounce zilveren munten van de Perth Mint in een unieke verpakking. De Perth Mint heeft wereldwijd in totaal maar 2000 sets uitgegeven. De 2011 munten zijn al uit productie in verband met de 2012 serie, dit kan uw laatste kans zijn om deze fantastische munten nog in uw bezit te krijgen.

De Perth Mint geeft deze set uit ter ere van hun aanwezigheid bij de World Money Fair 2011.

Kookaburra

De kookaburra munten worden door de Perth Mint sinds 1990 elk jaar uitgebracht. Het design van de munt verandert ieder jaar. Dit zorgt ervoor dat deze munt populair is bij zowel investeerders, als bij verzamelaars. Dit is het 22e design van deze prachtige Kookaburra munt.

Koala

De Koala munten worden door de Perth Mint sinds 2007 elk jaar uitgebracht. De design van de munt verandert net als de Kookaburra ieder jaar.

Afzonderlijk verpakt in capsule

De munten zijn afzonderlijk verpakt in een muntcapsule, die er voor zorgt dat deze munten hun prachtige staat ook in de toekomst blijven behouden.

Voor meer informatie kijk op de officiële productpagina van de Perth Mint.

Aanvullende Informatie

Samenvatting Kookaburra & Koala World Money Fair Special Set 2011
Herkomst Australië
Gewicht 1 troy ounce
Fabrikant Perth Mint
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Schrijf uw eigen beoordeling

Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Score

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding030 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.