BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Gouden Tientje

Gouden Tientje

€ 223,80

(In voorraad)

Gouden Tientje

Snel Overzicht

Originele Nederlandse gouden tientjes. 90% puur goud.

Details

Gouden Tientje

De gouden tien gulden munt wordt ook wel het “Gouden Tientje” genoemd. U kunt in goud beleggen door deze gouden munten te kopen. De gulden mag dan wel geen wettig betaalmiddel meer zijn, de oude gouden bevatten tenminste 90 % goud waardoor zij hun waarde niet verloren hebben. Dit maakt de gouden tientjes tot een uitstekende manier om fysiek goud in huis te halen. Bekijk ook de andere gouden munten.

Highlights Gouden Tientje

 • 90 % zuiver goud
 • Door Nederlandse overheid geslagen 10 gulden munt
 • Grote bekendheid in Nederland
 • Gewicht 6,72 gram
 • Zeer voordelige manier om in gouden munten te beleggen
 • Jaar van uitgave: 1815 tot 1933
 • Goedkoopste manier van goud kopen

  Deze gouden munten zijn goedkoper dan andere gouden munten in ons assortiment omdat deze gecirculeerd zijn geweest, en we geen premium meer hoeven af te staan aan de Rijksmunt. Hierdoor kunnen deze munten dicht bij de spotprijs verkocht worden.

  Specificaties:

  Nominale waarde: 10 gulden
  Gewicht: 6,729 gram
  Diameter: 22 mm
  Materiaal: goud
  Gehalte: 90%

  Aanvullende Informatie

  Samenvatting Originele Nederlandse gouden tientjes. 90% puur goud.
  Herkomst Nederland
  Gewicht 5 gram
  Fabrikant Koninklijke Nederlandse Munt
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

  Schrijf uw eigen beoordeling

  Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Score

  Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

  Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
  telefoon afbeelding030 20 74 022

  U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

  Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

  100 % VERZEKERD VERZENDEN

  De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

  Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

  Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

  OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

  Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

  LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

  Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

  Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.