Home » Actueel, Deskundigen, Video

Peter Schiff: ”Geen mogelijkheid tot verhoging rente door de Federal Reserve”

Geschreven door op 26 februari 2015 – 13:39
Peter Schiff

Peter Schiff heeft internationaal naam gemaakt als de man die de ”crash” van 2008 voorspelde. Hoewel hij destijds uitgebreid sprak over de mogelijkheid van het instorten van de huizenmarkt en de schuldeneconomie was de crash van 2008 niet de crash die hij voorspelde. Destijds was hij van mening dat er een kleinere crash aan zat te komen die de trigger zou zijn voor een grotere crash door het beleid van centrale banken.

In Amerika wordt er op dit moment veel gesproken over de zogenaamde ”tapering” van de Federal Reserve. ”Tapering” betekent vrij vertaald vanuit het Engels de situatie waarin centrale banken op verminderde schaal schuldpapieren opkopen van de overheid, banken en verzekeraars. In deze video praat Peter Schiff uitgebreid over het beleid van de Federal Reserve onder leiding van Janet Yellen en wat de consequenties op de lange en korte termijn zullen zijn van dit beleid.

 

 

 

 

Volg mij

Wouter Meens

Vestigingseigenaar at Recruit a Student Den Haag
Edelmetaal en grondstoffen analist van Zilvergoudwinkel BV. Oprichter Student-Inhuren.nl - landelijke studenten- en starters uitzendorganisatie.
Wouter Meens
Volg mij