Home » Actueel

Jim Rogers – Goud gaat hoger, veel hoger – Houd rekening met paniek op financiële markten

Geschreven door op 2 september 2013 – 14:40 Één Reactie

In deze video geeft Jim Rogers uitleg over de situatie in het Midden-Oosten en Syrië en welke consequenties dit zal hebben voor de financiële markten en beleggers.

Hij geeft onder andere zijn visie over welke gevolgen een oorlog zal hebben voor onder andere aandelen, grondstoffen, goud, zilver en andere bezittingen. Daarbij geeft hij aan dat Amerika bijna wanhopig op oorlog uit is en er nog paniek zal volgen in de markten.

When this artificial sea of liquidity ends we’re gonna see panic in a lot of markets, including in the US, including in West developed markets.

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat alle centrale banken over de hele wereld op een ongekende schaal geld bijdrukken. Wanneer deze ongekende geldcreatie op dag stopt, gaan we paniek zien in de wereldwijde markten, inclusief die van Amerika en de rest van de Westerse wereld.


Jim Rogers koopt  al vele jaren goud, zilver en tal van andere commodity’s.

Bij Zilvergoudwinkel kunt u fysiek goud en zilver kopen in de vorm van gouden munten, goudbaren, zilveren munten en zilverbaren kopen.

Één Reactie »

  • Silver Willy schreef:

    Intetessant! Waar gaat dit heen? Streven we daadwerkelijk af of op een crash van de aandelenbeurs? En hoe zullen goud en zilver reageren als de beurs een flinke daling laat zien? Gaat er net als in 2008 een run op fysiek goud en zilver ontstaan?