Home » Bitcoin

Goud kopen met Bitcoins bij Zilvergoudwinkel.nl

Geschreven door op 9 december 2013 – 16:55

Vanaf vandaag kunt u bij ons fysiek goud en zilver snel en eenvoudig afrekenen met Bitcoins. Wij accepteren Bitcoins omdat hiermee wereldwijd snel, eenvoudig en veilig betaald kan worden. Bitcoin is niet zoals andere valuta gereguleerd door de overheid en is niet in handen van een (centrale) bank. De techniek achter bitcoins maakt het volgens ons tot een interessante betaaleenheid. Daarnaast kan het gezien worden als een interessante belegging. Gezien de sterke koersschommelingen kan er volop gespeculeerd worden.

Betalen met Bitcoin

Goud kopen Bitcoin

Na de enorme stijging van de koers merken wij dat er steeds meer behoefte ontstaat bij bitcoin eigenaren om een deel van de bitcoins om te zetten in fysiek goud en zilver. Zij zien de huidige relatief lage prijs van goud en zilver als een mogelijk interessant moment om fysiek goud en zilver te kopen.

Wij zien bitcoins zelf als een interessante manier om geld niet langer bloot te stellen aan de risico’s die er kleven aan geld op een bankrekening. Tevens voorzien wij genoeg groei in het gebruik van bitcoins om bitcoins als betaalmiddel te accepteren. Na de gebeurtenissen op Cyprus weet vrijwel iedereen dat banktegoeden door de overheid bevroren kunnen worden en u dan slechts in zeer beperkte mate bij uw geld kan komen. Cyprus leert ons dat wanneer u meer dan € 100.000 op een bankrekening hebt staan dat dit zelfs volledig geconfisqueerd kan worden dan wel verplicht omgezet in aandelen van de betreffende (failliete) bank. Een groeiende groep mensen koopt vanwege dit soort redenen fysiek goud en zilver en nu dus ook steeds vaker bitcoins.

U kunt bij ons dus vanaf nu eenvoudig goud en zilver kopen met bitcoins. Aan het bestelproces verandert niets. U bestelt snel en eenvoudig via onze website. Naast de betaalmethode iDEAL en bankoverschrijving ziet u in het bestelproces nu ook bitcoins staan. U klikt deze aan en klikt vervolgens op ‘’plaats uw bestelling’’ vervolgens betaalt u eenvoudig door op ‘’Pay with Bitcoin’’ te klikken. U ziet direct het te betalen bedrag in bitcoins verschijnen gebaseerd op de actuele bitcoinkoers van Bitpay. Vervolgens betaalt u vanuit uw bitcoin wallet het betreffende bedrag in bitcoins door het bedrag over te maken op het weergegeven bitcoinadres. De transactie wordt binnen enkele seconden verwerkt en u koopt uw goud en/of zilver aan tegen de acutele goud- en/of ziverkoers.

Goudbaar

Goud kopen

De transactielimiet is op dit moment per bestelling $ 10.000 (circa € 7000) en de limiet per dag is $ 100.000 ( circa € 70.000). Wanneer er voldoende vraag is kan deze limiet worden verhoogd. U kunt uiteraard meerdere bestellingen plaatsen. Bij goud kopen is legitimatie wettelijk verplicht bij bestellingen vanaf € 11.345. Wij verzenden gratis vanaf € 5000.

Voor vragen, suggesties en/of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@zilvergoudwinkel.nl of op +31 (0)30 20 74 022.

Nog geen reacties »

2 Pingbacks »