Home » Beleggen in goud, Beleggen in zilver, Geen categorie

”Goud- en zilvermijnen pas in 2017 uit bodem”

Geschreven door op 4 maart 2015 – 15:50
zilver- /goudmijn

Op dit moment gaan we in de goud en zilversector door een van de meest heftigste ”bearmarkt” van de laatste tientallen jaren. Sinds de correctie in 2011 hebben veel goud en zilvermijnen moeite om onder de huidige goud en zilverniveaus geld te verdienen en winstgevend te blijven.

Een van de meest vooraanstaande beleggers in goud en zilvermijnen wereldwijd is John Kaiser, bekend commentator wereldwijd op mijnbelegging conferenties. Kaiser vertelde de Prospectors en Developoers Association Conference in Toronto dat een ommekeer in de koers van mijnaandelen de komende jaren nog uit lijkt te blijven. Zo verwacht hij. Volgens Kaiser bevind de sector zich op dit moment in de slechte periode van de afgelopen tientallen jaren. Aldus Kaiser tegenover star.com deze week.

Voor het hele interview kunt u hier kijken: http://www.thestar.com/business/economy/2015/03/02/mining-sector-in-worst-bear-market-in-decades.html

 

 

 

 

 

 

Volg mij

Wouter Meens

Vestigingseigenaar at Recruit a Student Den Haag
Edelmetaal en grondstoffen analist van Zilvergoudwinkel BV. Oprichter Student-Inhuren.nl - landelijke studenten- en starters uitzendorganisatie.
Wouter Meens
Volg mij