BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Experts aan het woord

Goudstandaard en goudprijs

In onderstaand filmpje bespreken James Turk en Mike Maloney wat het effect op de goudprijs zou zijn van een nieuwe goudstandaard. James Turk is oprichter van GoldMoney.com. Mike Maloney houdt zich al vele jaren bezig met het analyseren van de zilver en goudmarkt en heeft hier een aantal boeken over geschreven.

Zilver spotgoedkoop

In onderstaand filmpje bespreken Mike Maloney en David Morgan de zilver markt en concluderen dat zilver momenteel zeer goedkoop is en dus een enorm opwaarts potentieel heeft. David Morgan analyseert al vele jaren de zilver en goudmarkt en is uitgever van The Morgan Report waarin hij beleggers adviseert.
Hun conclusie is duidelijk, koop zilver aagezien het sterk ondergewadeerd is.

Jim Rogers: Koop Zilver- CNN Money

In onderstaand videofragment geeft Jim Rogers zijn visie op een aantal commodities waaronder zilver en goud. Hij geeft aan dat met name zilver kopen interessant is aangezien de prijs jaren lang kunstmatig laag is gehouden. Jim Rogers is samen met George Soros oprichter van het Quantum Fund. Hij is universitair docent, economisch commentator en oprichter van de Rogers International Commodities Index (RICI).