Lunar Goat 2015 2 ounce

Be the first to review this product


Please don't hesitate to contact our customer service with all your questions, information requests and for further information about the services offered by our web shop.

Lunar Goat 2015 2 ounce

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

Lunar Goat 2015 1 ounce

De munt heeft ieder jaar een nieuwe design. Op de keerzijde van de munt is een geit afgebeeld. Onder aan deze zijde staat de tekst “Year of the Goat”. Links in het midden van de munt staat de letter “P”, het muntteken van de Perth Mint. De geit is symbool voor voorspoed en harmonie.

Op de voorzijde van de munt vindt u de afbeelding van Koningin ELIZABETH II. Rondom deze beeltenis vindt u de volgende teksten: “ELIZABETH II”, “AUSTRALIA”, “1 oz 999 SILVER 1 DOLLAR''.

Lunar series II

Perth Mint Elke 12 jaar wordt er gestart met een nieuwe serie Lunar munten door de Perth Mint. Deze munt is onderdeel van de serie die loopt van 2008 t/m 2019 en wordt ook wel de Lunar series II genoemd. De 2 ounce zilveren lunar munten worden veel gekocht door zowel beleggers als verzamelaars. De Perth Mint staat er om bekend dat zij munten van absolute topkwaliteit slaan.

Bekijk de de video van het nieuwe Perth Mint 2015 Bullion Coin Program
Lunar Goat kilomunt

Verpakking

De Perth Mint munten worden altijd in de originele doorzichtige capsule van de Perth Mint geleverd. Deze capsule zorgt ervoor dat deze munten hun prachtige staat ook in de toekomst blijven behouden.

Specificaties:

Nominale waarde: AUS$ 2
Gewicht: 62,2 / 1 troy ounce
Diameter: 55,6 mm
Dikte: 3,6 mm
Materiaal: zilver
Gehalte: 99,9%

You may also be interested in the following product(s)

Lunar Horse Zilver 2014 special edition

Lunar Horse Zilver 2014 special edition

€44.95
Lunar Goat kilocoin 2015

Lunar Goat kilocoin 2015

     

Additional Information

Short Description Koop hier de prachtige Lunar Goat 2015 2 ounce van de Perth Mint. De munten worden geleverd in de originele doorzichtige capsule. Bekijk en bestel hem direct online!
Gewicht 62.2
Origin Australia
Weight 2 troy ounce
Manufacturer Perth Mint