CALL US
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)
0 Items View Cart

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
1 4 oz American Eagle goud voorkant

1/4 oz American Eagle Goud 2018

€349.42

(In stock)

  • 1 4 oz American Eagle goud voorkant 1 4 oz American Eagle goud voorkant
  • 1/4 oz American Eagle goud achterkant 1/4 oz American Eagle goud achterkant
  • 1/4 oz American Eagle goud in hand 1/4 oz American Eagle goud in hand
  • American Eagle goud serie formaten American Eagle goud serie formaten

1/4 oz American Eagle Goud 2018

Quick Overview

1/4 oz American Eagle Goud, bestel direct, snel in huis, goudgehalte van 24 karaat / .999 (99,9% puur goud)

Details

United States Mint

Koop de 1/4 oz American Eagle Goud!

De American Eagle Goud wordt uitgegeven sinds 1968 door de US Mint en later is men ook de kleinere varianten gaan produceren. Dit is Amerika verreweg de de meest populaire gouden munten met een zuiverheid van 91,67 %. Het netto goudgewicht van de 1/4 oz American Eagle Goud bedraagt 1/4 troy ounce (7,78 gram). Daarnaast bevat de munt wat koper en (zilver 533/10000e koper en 300/10000). Het gewicht en goudgehalte van alle gouden Eagle munten wordt door de staat garandeert. De 1/4 oz American Eagle Goud valt onder de categorie beleggingsgoud, hierover wordt geen btw geheven.

Op de voorkant van deze gouden munt ziet u het Saint-Gaudens’ design uit 1907 (''Gold Double Eagle design'') met Lady Liberty die zelf verzekerd tegen de zon in loopt. Op de achterkant ontworpen door Miley Busiek, ziet u een bald eagle met een olijftak in zijn bek vliegend naar zijn nest waar een vrouwtjes Eagle wacht mer haar jong.

1/4 oz American Eagle Goud

Goud kopen doet u snel een eenvoudig met de 1/4 oz American Eagle Goud! Ook met kleine bedragen kunt u zo toch beleggen in goud. Veel mensen die goud kopen kiezen voor gouden munten aangezien deze wereldwijd bekend en verhandelbaar zijn. Bekijk ook de 1/20 oz Panda Goud de Maple Leaf Goud 1/4 ounce de Maple Leaf Goud 1/2 ounce de 1/2 oz American Eagle Goud

Koop de 1/2 oz American Eagle Goud bij Zilvergoudwinkel

Bij ons bent u aan het juiste adres om snel en eenvoudig gouden munten te kopen. De levertijden zijn kort en u bent verzekerd van hoogste kwaliteit gouden munten. U heeft zo de mogelijkheid om eenvoudig uw digitale geld om te zetten in een tastbare investering.

Bekijk de video van deze prachtige munt!

Verpakking

De munten zijn worden geleverd in een muntzakje of plastic muntenvelop

Specificaties 1/4 oz American Eagle Goud

Nominale waarde: $10
Gewicht: 7,78 gram (1/4 troy ounce)
Diameter: 22 mm
Dikte: 1,78 mm
Materiaal: goud
Gehalte: 91,67%
Jaar van uitgave: 2018

De stijging van de goudprijs

Goud en zilver zijn de afgelopen 13 jaar flink gestegen en zetten voorlopig in 2011 een top neer. Hierna kwam goudprijs in een consolidatie fase. De goudprijs ging eerst fors lager in 2011 waarna deze zijwaarts ging bewegen. Halverwege 2014 lijkt de goudprijs zijn bodem te hebben gevonden en lijkt de weg omhoog weer te hebben gevonden. De voorspelling van edelmetaal experts als Mike Maloney, Jim Rogers en Marc Faber zijn van mening dat de goudprijs de komende 5 jaar fors kan gaan stijgen. Zij hanteren een koersdoel variërend van $2500 tot zelfs $ 10.000.

Gouden munten kopen

Gouden munten kopen onze klanten omdat deze wereldwijd herkent en verhandeld worden. U heeft met gouden munten dus een internationale vorm van geld in handen. De goudbaren die wij verkopen in Europa zeer bekend en goed te verhandelen. Deze zijn qua prijs aantrekkelijker dan gouden munten die iets duurder zijn. Hoe kleiner de gouden munten hoe hoger de prijs. We leven anno 2014 helaas in onzekere en instabiele tijden qua economie, gezien de fragiele toestand van ons bankwezen en toenemende geopolitieke spanningen. Hierbij met name de oplopende spanningen tussen Oost en West op en dan specifiek tussen Rusland en Amerika. De geschiedenis laat zien dat ten tijden van onzekerheid en instabiliteit gouden munten uitkomst hebben geboden om als geld te functioneren. Een noodsituatie komt vaak onverwacht. Zorg dat u in ieder geval voorbereid bent.

Additional Information

Short Description 1/4 oz American Eagle Goud, bestel direct, snel in huis, goudgehalte van 24 karaat / .999 (99,9% puur goud)
Origin USA
Weight 1/4 troy ounce
Manufacturer United States Mint
  1. Be the first to review this product

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Score

Please don't hesitate to contact our customer service with all your questions, information requests and for further information about the services offered by our web shop.