BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Cannabis zilver proof

Cannabis Zilver PROOF

€ 46,29

(Uitverkocht)

  • Cannabis zilver proof Cannabis zilver proof
  • Cannabis zilver proof Cannabis zilver proof

Cannabis Zilver PROOF

Snel Overzicht

De Cannabis Zilver is de achtste munt uit de serie van Silver Bullet Silver Shield Opgericht door Chris Duane.

Details

Gratis verzending bij aanschaf van 10 SBSS munten

Deze PROOF versie kenmerkt zich doordat deze aan beide kanten glimt. De reguliere verdie is mat aan beide kanten. Tevens wordt de PROOF versie geleverd met een cerificaat van echtheid ondertekend door Chris Duane en Heidi Wastweet. De totale productie van deze munt zal lager komen te liggen dan van de reguliere waardoor deze munt vaak meer verzamelwaarde heeft.

De Cannabis Zilver is de achtste munt uit de serie van Silver Bullet Silver Shield opgericht door Chris Duane.

Silver Bullet Silver Shield

Chris Duane is wereldwijd enorm bekend geworden met The Sons Of Liberty Acadamy. Hij heeft in totaal circa 48 uur beeldmateriaal gemaakt waarin hij persoonlijk en zeer helder uitlegt hoe ons ongedekte geldstelsel in elkaar steekt, wie het in handen heeft en wie er dus ook enorm van profiteert ten koste van de massa. Op Youtube kunt u al zijn video's bekijken.

Zilvergoudwinkel is exclusieve dealer Silver Bullet Silver Shield

Zilvergoudwinkel is voor Europa exclusief de verkoper van zijn munten. De munten worden in zeer beperkte oplage geproduceerd en zijn enkele maanden beschikbaar voor verkoop. Het doel is om uiteindelijk een serie van 45 munten te produceren.

Vorige edities

De vorige 5 edities waren de Trivium, de Debt & Death, de Slave Queen en de Freedom Girl en de Warbird. Deze munten worden nadat deze niet meer worden geproduceerd, met enorme premiums verkocht op bijvoorbeeld Ebay. De Trivium munt werd op 15/1/2013 verhandeld voor $95 en de Debt and Death munt voor $85. Gezien de enorme wereldwijde populariteit van Chris Duane's werk is er veel vraag naar de munten. Inmiddels weten klanten vanuit heel Europa ons te vinden voor de munt. Mocht u op de hoogte gehouden willen worden wanneer de nieuwe edities worden uitgegeven, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op via het contactformulier.

Video Cannabis Zilver

Onderstaande Youtube video gaat in op de achtergrond van de munt.

Video Cannabis Zilver.

Aanvullende Informatie

Samenvatting De Cannabis Zilver is de achtste munt uit de serie van Silver Bullet Silver Shield Opgericht door Chris Duane.
Herkomst Verenigde Staten
Gewicht 1 troy ounce
Fabrikant Silver Bullet Silver Shield
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Schrijf uw eigen beoordeling

Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Score

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding030 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.