Home » Geen categorie

Nu bij Zilvergoudwinkel de Pegasus Zilver van Mike Maloney!

Geschreven door op 26 juni 2014 – 18:24

Op veler verzoek!

 

De Pegasus Zilver van Mike Maloney

Een hit in Amerika en nu ook in Nederland te bestellen. De Pegasus Zilver 1 ounceOp veler verzoek bieden wij nu de Pegasus Zilver aan uitgegeven door Mike Maloney.

Mike Maloney staat wereldwijd bekend als één van de grootste autoriteiten in de edelmetaalmarkt. In 2005 zette hij als belegger al vol in op goud en zilver en voorspelde de crash in de huizenmarkt, de kredietcrisis en de grote stijging voor goud en zilver. 

Pegasus Zilver Mike Maloney

Deze munt werd voor het eerst uitgebracht is 2013 en er zijn in totaal 275.000 stuks van gemaakt. De Pegasus Zilver, uitgebracht door één van de grootste autoriteiten op het gebied van goud en zilver Mike Maloney, is één van de mooiste munten wereldwijd. Op de voorkant van de munt is het paard Pegasus afgebeeld bekend uit de Griekse mythologie. Pegasus staat symbool voor kennis, gerechtigheid en inspiratie. Op de achterkant van de munt vindt u de inscriptie “Free Markets & Free People”. Daarnaast staan een Lydische stier en leeuw afgebeeld, een hulde aan het eerste gemuntte echte geld in Lydië, een land uit de oudheid in Azië. Lydië beschikte over een immense rijkdom; er heerst een mild klimaat, en er werd goud gedolven

Bestel de munt in onze webshop! Gratis verzending vanaf 10 stuks!

Peagasus Zilver 1 ounce 3