Home » Actueel

Alle fiatgeldstelsels crashen uiteindelijk

Geschreven door op 6 september 2013 – 10:07

99,9 % van de wereldbevolking heeft niet door dat wij niet langer gebruik maken van geld. We gebruiken fiat geld, een nationale valuta die door niks van waarde gedekt is zoals bijvoorbeeld goud. Fiat geld is 100 % gebaseerd op vertrouwen. Fiat geld heeft waarde zo lang wij daar in geloven. Zolang er vertrouwen is wordt het fiat geld geaccepteerd. Het interessante is dat, als je de geschiedenis bekijkt, er duizenden fiat geldsystemen zijn geweest en deze allemaal gecrasht zijn, allemaal, 100 %, geen uitzonderingen!

All fiat currencies go to zero

Waarom? Vroeg of laat loopt de geldcreatie uit de hand omdat bankiers en overheden daar belang bij hadden. Hoe meer geld er in omloop gebracht werd hoe meer er verdiend werd door bankiers. Net als nu, banken vragen immers rente op elke Euro, Dollar e.d. die zij in omloop brengen.

Het enig verschil met het verleden is dat momenteel voor het eerst in de geschiedenis al het geld in de wereld fiat geld is. En ook nu zie je dit de verkeerde kant op gaan. Dit is één van de redenen waarom mensen fysiek goud en zilver kopen. Goud en zilver zijn immers nog nooit niets waar geworden. Sterker nog ze zorgen al duizenden jaren voor koopkrachtbehoud. Niet voor niets kopen veel centrale banken momenteel als een gek goud op.

ALL FIAT CURRENCIES FAIL

https://zilvergoudwinkel.nl/goud-kopen

https://zilvergoudwinkel.nl/zilver-kopen