BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Is dit de tijd om winst te nemen op Bitcoin en andere cryptovaluta?

Cryptocurrency

Als je op tijd ingestapt bent in de wereld van de cryptocurrencies heb je een fantastische run meegemaakt. De technologie is spectaculair en de rendementen fantastisch.

Incoming FUD

Een dergelijke spectaculaire stijging is echter niet zonder risico’s. Verschillende overheden over de hele wereld zijn aan het strijden om controle over deze markt en dit kan grote impact hebben op de koersontwikkeling.

Vele experts spreken van een bubbel en de vergelijking met de internetbubbel van vorige eeuw wordt vaak getrokken. Welke richting de koers van de crypto valuta's heen gaat is onduidelijk.

Laten we duidelijk zijn. Wij zijn zeer enthousiast over cryptocurrencies. Daarom accepteren wij al sinds 2013 betalingen in Bitcoin.

Waar wij ook fan van zijn is het spreiden van kansen en het op tijd afromen van winsten. Helemaal met een dergelijke vernieuwende markt kan de koers ook zomaar instorten en dan kan het het weer lang kan duren voordat de koers zich herstelt.

Store of Value

Bitcoin kan momenteel worden gezien als een digitale ‘store of value’. Vanuit dit oogpunt heeft het veel overeenkomsten met fysiek goud. Het grote verschil is dat goud al waardevol was ver voor het begin van de christelijke jaartelling. Geen enkele andere valuta heeft deze eigenschap, op zilver na.

Oke nu denk je waarschijnlijk: ”Dat klinkt allemaal wel goed, een deel van mijn bitcoins omzetten in goud. Maar wat moet ik dan hebben?”.

Dit kiezen onze klanten

De meeste klanten kiezen voor de Heraeus goudbaren die altijd met een certificaat van echtheid geleverd worden en combineren dit met de Maple Leaf Zilver beleggingsmunt waar vrijwel geen BTW op zit. Deze zilveren munten zijn tevens verkrijgbaar in een speciaal voor beleggers ontwikkelde Monsterbox met 500 munten.

Voor meer details over ons orderprocess bij bitcoinbetalingen zie deze paginabitcoin accepted