BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Athenian Owl Zilver 2017

Athenian Owl Zilver 2017

€ 20,16

(In voorraad)

 • Athenian Owl Zilver 2017 Athenian Owl Zilver 2017
 • Voorkant Athenian Owl Zilver 2017 Voorkant Athenian Owl Zilver 2017

Athenian Owl Zilver 2017

Snel Overzicht

Laagste prijs, hoge kwaliteit, Athenian Owl Zilver 2017 Voeg deze munt vandaag toe aan uw zilveren muntencollectie!

Levertijd: 7-10 werkdagen

€ 20,16 per stuk
 • Koop 10 voor € 19,16 per stuk
 • Koop 60 voor € 18,16 per stuk
 • Koop 100 voor € 18,11 per stuk
 • Koop 240 voor € 18,06 per stuk
 • Koop 500 voor € 18,01 per stuk

Details

Athenian Owl Zilver 2017

De Athenian Owl Zilver 2017 is een nieuwe zilveren munt en wordt geslagen door de New Zealand Mint. Deze zilveren munt is geïnspireerd op de Athenian Owl Tetradrachme die tweeduizend jaar geleden de meest invloedrijke zilveren munt in de wereld was. Deze Athenian Owl Tetradrachme zilveren munt werd als officieel betaalmiddel gebruikt in het oude Griekenland. De Athenian Owa Zilver 2017 zilveren munt biedt een uitstekende manier om in zilver te beleggen en is ook interessant om toe te voegen aan uw zilveren munten verzamelcollectie

Design Athenian Owl Zilver 2017

Het design van deze zilveren munt bestaat uit de afbeelding van een uil die op een olijftak zit met een maan op de achtergrond met daaronder de tekst: 1 oz .999 fine silver. De ogen zijn afgewerkt met een spiegelend effect. Dit representeert de binoculair nachtelijke gezichtsvermogen en wijsheid van de uil. In het midden van de munt staat “IRB”, het muntteken van de New Zealand Mint. Op de voorzijde van de munt vindt u de afbeelding van Koningin ELIZABETH. met de woorden: “ELIZABETH 2 NIUE”, “TWO DOLLARS'', “2017''

Highlights Athenian Owl Zilver 2017

 • Bevat 31,1 gram zilver (1 troy ounce)
 • 99,9 % zuiver!
 • Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
 • Door overheid gedekte munt met nominale waarde van $2 (NZD, New Zealand Dollar)
 • Bekijk de video van deze prachtige zilveren munt

  Verpakking 1 ounce Athenian Owl zilveren munten

  De Athenian Owa Zilver 2017 zal per 20 stuks geleverd worden in de originele plastic tube van de New Zealand Mint. Per 100 stuks worden deze zilveren munt geleverd in een mooie paarse muntbox en per 500 stuks in een monsterbox.

  Specificaties:

  Nominale waarde: $2 (NZD, New Zealand Dollar)
  Gewicht: 31,1 gram / 1 troy ounce
  Diameter: 39 mm
  Dikte: 2,3 mm
  Materiaal: zilver
  Gehalte: 99,9%

  Aanvullende Informatie

  Samenvatting Laagste prijs, hoge kwaliteit, Athenian Owl Zilver 2017 Voeg deze munt vandaag toe aan uw zilveren muntencollectie!
  Gewicht 31.1
  Levertijd 7-10 werkdagen
  Gewicht 1 troy ounce
  Product Promotion nieuw
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

  Schrijf uw eigen beoordeling

  Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Score

  Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

  Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
  telefoon afbeelding030 20 74 022

  LEVERTIJD

  Op onze site wordt per product de levertijd weergegeven. Doorgaans heeft u uw bestelling binnen enkele werkdagen in huis en reguliere zilveren munten, gouden munten en goudbaren zijn vaak uit voorraad leverbaar. U zult dan bij het product uit voorraad leverbaar zien staan, de levertijd is dan 1-2 werkdagen. Wilt u meer informatie over levertijden neem dan gerust contact met ons op.

  MIKROPAKKET (geen levering bij de buren)

  Onze zendingen worden altijd 100 % verzekerd verzonden door Mikropakket of UPS voor € 17,50. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. Mikropakket levert op dinsdag tot en met zaterdag, tussen 09.00 en 17.00. Wij versturen uw bestelling met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

  MIKROPAKKET, (identiteitscontrole bij aflevering)

  U ontvangt van ons een email met een verzendbevestiging zodra uw bestelling verstuurd is zodat u weet dat uw bestelling onderweg is. Als uw bestelling met Mikropakket verstuurd is dient u zich bij aflevering te identificeren. Alléén de persoon op naam van de bestelling kan het pakket in ontvangst nemen. Er wordt geen kopie gemaakt van uw legitimatiebewijs.

  Om te weten wanneer Mikropakket uw bestelling aflevert kunt u, op de dag van levering bellen met Mikropakket op telefoonnummer: 030 220 9011 en voor België +32 2 254 09 70. Voor het traceren heeft u uw naam, postcode en huisnummer nodig. Niet thuis? U kunt dit telefoonnummer ook gebruiken voor het maken van afspraken omtrent het tijdstip en dag van levering.

  UPS (meer privacy, geen identiteitscontrole bij aflevering)

  De Heraeus en Perth Mint goudbaren versturen wij met UPS. Daarnaast versturen wij relatief kleine orders vaak ook met UPS. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde transporteur? Dan kunt u ons bellen of mailen zodat wij er rekening mee kunnen houden. Vooral bij grote bestellingen is het wellicht prettig voor u om eerst even contact te hebben met ons.

  BEZORGDAGEN, OOK OP ZATERDAG

  Mikropakket levert op dinsdag tot en met zaterdag, tussen 09.00 en 17.00.

  LEVERING OP DE GEWENSTE DAG

  Als u uw bestelling op een bepaalde zag wilt ontvangen dat kunt u dit van te voren aan ons doorgeven per email of telefoon. U kunt dan aangeven op welke dag de aflevering kan plaatsvinden zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket levert op dinsdag tot en met zaterdag, tussen 09:00 en 17:00 uur.

  UPS levert op maandag tot en met vrijdag uw bestelling af. Als u een account aanmaakt op UPS My Choice kunt u kiezen uit diverse afleveropties zoals afleveren op een andere dag, afleveren bij een UPS afhaalpunt of afleveren op een ander adres.

  AFLEVERING DOOR PRIVE-KOERIER

  Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

  Klanten Kochten Ook