BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Athenian Owl Zilver 2017

Athenian Owl Zilver 2017

€ 18,34

(Uitverkocht)

 • Athenian Owl Zilver 2017 Athenian Owl Zilver 2017
 • Voorkant Athenian Owl Zilver 2017 Voorkant Athenian Owl Zilver 2017

Athenian Owl Zilver 2017

Snel Overzicht

Laagste prijs, hoge kwaliteit, Athenian Owl Zilver 2017 Voeg deze munt vandaag toe aan uw zilveren muntencollectie!

Details

Athenian Owl Zilver 2017

De Athenian Owl Zilver 2017 is een nieuwe zilveren munt en wordt geslagen door de New Zealand Mint. Deze zilveren munt is geïnspireerd op de Athenian Owl Tetradrachme die tweeduizend jaar geleden de meest invloedrijke zilveren munt in de wereld was. Deze Athenian Owl Tetradrachme zilveren munt werd als officieel betaalmiddel gebruikt in het oude Griekenland. De Athenian Owa Zilver 2017 zilveren munt biedt een uitstekende manier om in zilver te beleggen en is ook interessant om toe te voegen aan uw zilveren munten verzamelcollectie

Design Athenian Owl Zilver 2017

Het design van deze zilveren munt bestaat uit de afbeelding van een uil die op een olijftak zit met een maan op de achtergrond met daaronder de tekst: 1 oz .999 fine silver. De ogen zijn afgewerkt met een spiegelend effect. Dit representeert de binoculair nachtelijke gezichtsvermogen en wijsheid van de uil. In het midden van de munt staat “IRB”, het muntteken van de New Zealand Mint. Op de voorzijde van de munt vindt u de afbeelding van Koningin ELIZABETH. met de woorden: “ELIZABETH 2 NIUE”, “TWO DOLLARS'', “2017''

Highlights Athenian Owl Zilver 2017

 • Bevat 31,1 gram zilver (1 troy ounce)
 • 99,9 % zuiver!
 • Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
 • Door overheid gedekte munt met nominale waarde van $2 (NZD, New Zealand Dollar)
 • Bekijk de video van deze prachtige zilveren munt

  Verpakking 1 ounce Athenian Owl zilveren munten

  De Athenian Owa Zilver 2017 zal per 20 stuks geleverd worden in de originele plastic tube van de New Zealand Mint. Per 100 stuks worden deze zilveren munt geleverd in een mooie paarse muntbox en per 500 stuks in een monsterbox.

  Specificaties:

  Nominale waarde: $2 (NZD, New Zealand Dollar)
  Gewicht: 31,1 gram / 1 troy ounce
  Diameter: 39 mm
  Dikte: 2,3 mm
  Materiaal: zilver
  Gehalte: 99,9%

  Aanvullende Informatie

  Samenvatting Laagste prijs, hoge kwaliteit, Athenian Owl Zilver 2017 Voeg deze munt vandaag toe aan uw zilveren muntencollectie!
  Gewicht 1 troy ounce
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

  Schrijf uw eigen beoordeling

  Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Score

  Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

  Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
  telefoon afbeelding030 20 74 022

  U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

  Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

  100 % VERZEKERD VERZENDEN

  De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

  Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

  Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

  OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

  Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

  LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

  Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

  Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.