BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Ark van Noach Zilver 1 ounce

Ark van Noach Zilver 1 ounce

€ 17,75

(Uitverkocht)

  • Ark van Noach Zilver 1 ounce Ark van Noach Zilver 1 ounce
  • Ark van Noach Zilver 1 ounce back Ark van Noach Zilver 1 ounce back

Ark van Noach Zilver 1 ounce

Snel Overzicht

Koop hier de Ark van Noach Zilver 1 ounce beleggingsmunt met hierop de afgbeeld de wereldberoemde Ark van Noach

Details

Ark van Noach Zilver

Koop hier de Ark van Noach Zilver 1 ounce (31,1 gram) beleggingsmunt. Deze munt wordt sinds 2011 uitgegeven door de centrale bank van Armenië. De munt is een wettig betaalmiddel in Armenië en heeft een nominale waarde van 500 Dram. De waarde van het zilver in de munt ligt natuurlijk vele malen hoger en hierdoor wordt deze munt in de praktijk niet gebruikt als betaalmiddel. De munten zijn ook verkrijgbaar in de formaten Ark van Noach Zilver 1/2 ounce en Ark van Noach Zilver 1/4 ounce!

De officiele Armeense zilveren beleggingsmunt

Op deze 99,9 % zuivere beleggingsmunt staat op de voorkant het wapen van Armenië afgbeeld. Op de achterkant van de munt ziet u de Ark van Noach afgebeeld op het water, de Mount Ararat op de achtergrond en een duif met een olijftak in zijn mond. Het design van de munt blijft elk jaar het zelfde.

Video Ark van Noach Zilver

Hieronder vindt u een korte video van de Ark van Noach Zilver.

Verpakking

De Ark van Noach zilveren munten worden verpakt in tubes/kokers van 20 stuks. Wanneer u 500 zilveren munten bij ons bestelt krijgt u deze verpakt in een monsterbox (zie foto) met daarin 25 tubes. Een monsterbox is een ideale manier om grote hoeveelheden munten op te slaan en te bewaren.Losse munten worden in plastic muntzakje geleverd.

Specificaties:

Gewicht: 1 troy ounce, 31.1035 gram
Puurheid: 99,9 % puur zilver
Diameter: 38.6 mm
Jaar van uitgave: 2018
Nominale waarde: 500 Dram


Aanvullende Informatie

Samenvatting Koop hier de Ark van Noach Zilver 1 ounce beleggingsmunt met hierop de afgbeeld de wereldberoemde Ark van Noach
Herkomst Armenië
Gewicht 1 troy ounce
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Schrijf uw eigen beoordeling

Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Score

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding030 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.