Product was successfully added to your shopping cart.
Freedom Girl 5oz

5 oz Freedom Girl Zilver PROOF

€ 188,87

(Uitverkocht)

  • Freedom Girl 5oz Freedom Girl 5oz

5 oz Freedom Girl Zilver PROOF

Snel Overzicht

Bestel hier de Silver Shield 5 oz Freedom Girl Zilver PROOF

Details

Silver Bullet Silver Shield collectie

Sinds 1 januari 2014 start Chris Duane met een nieuw merk en een nieuwe serie munten in verschillenden formaten. Deze munt maakt onderdeel uit van de Silver Shield collectie. Na de 1 oz variant kunt nu ook de 5 oz variant bij ons bestellen. De 1 oz Freedom Girl is tot nu toe de meest verkochte munt uit de muntserie van Chris Duane. De verwachting is dat deze 5 oz munt wederom zeer populair zal zijn. Voor de andere munten uit de serie bekijk de Silver Shield page.

Exclusieve PROOF versie

Deze PROOF versie kenmerkt zich doordat deze aan beide kanten glimt. De reguliere versie is mat aan beide kanten. De totale productie van deze munt zal lager komen te liggen dan van de reguliere waardoor deze munt vaak meer verzamelwaarde heeft. De voorgaande edities van de munt worden op Ebay verhandeld met zeer hoge premiums.

Verpakking en certificaat

Deze munt zal worden geleverd met een genummerd certificaat van echtheid ondertekend door Chris Duane en Heidi Wastweet in een speciale Silver Shield muntdoos.

Video

In onderstaande video worden alle nieuwe munten, waaronder de 5 oz Freedom Girl, getoond.

Video 5 oz Warbird Zilver PROOF.

Aanvullende Informatie

Samenvatting Bestel hier de Silver Shield 5 oz Freedom Girl Zilver PROOF
Herkomst Verenigde Staten
Gewicht 5 troy ounce
Fabrikant Silver Bullet Silver Shield
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Schrijf uw eigen beoordeling

Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Score

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding030 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

Klanten Kochten Ook