BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
1 oz Lunar Rooster Zilver 2017

1 oz Lunar Rooster Zilver 2017

€ 22,93

(In voorraad)

 • 1 oz Lunar Rooster Zilver 2017 1 oz Lunar Rooster Zilver 2017
 • achterkant 1 oz Lunar Rooster Zilver 2017 achterkant 1 oz Lunar Rooster Zilver 2017
 • Lunar Rooster serie 2017 Lunar Rooster serie 2017

1 oz Lunar Rooster Zilver 2017

Snel Overzicht

NIEUW! Bestel hier de zeer populaire zilveren 1 oz Lunar Rooster Silver 2017 . Bestel hem direct in de beschermende capsule veilig en betrouwbaar bij ons online!

Details

Perth Mint

1 oz Lunar Rooster Zilver 2017

De 1 oz Lunar Rooster Zilver 2017 munt heeft ieder jaar een ander prachtig design. Deze prachtige 1 oz Lunar Rooster Zilver 2017 munt viert het jaar van de haan, het tiende dier in de 12 jarige cyclus van de Chinese Zodiac kalender. Een fanatische combinatie van een zilveren beleggingsmunt en een prachtig design. Op de keerzijde van de munt is een haan met een kip met kuikentjes afgebeeld. Onder aan deze zijde staat de tekst “Year of the Rooster ”. Op de voorzijde van de munt vindt u de afbeelding van Koningin ELIZABETH II. Rondom deze beeltenis vindt u de volgende teksten: “ELIZABETH II”, “AUSTRALIA”, “2017 1 DOLLAR''.

Kenmerken 2017 1 oz Lunar Rooster Silver

 • Bevat 31,1 gram zilver
 • 99,99 % zuiver!
 • Extra echtheidsembleem, met laser ingegraveerde letter P
 • Verpakt in originele Perth Mint capsule
 • Prachtig design
 • Door overheid gedekte munt met nominale waarde van 1 AUD
 • Verpakking

  De 1 oz Lunar Rooster Zilver 2017 zal geleverd worden in de originele doorzichtige capsule van de Perth Mint. Deze capsule zorgt ervoor dat deze munten hun prachtige staat ook in de toekomst blijven behouden.

  Bekijk de de video het Perth Mint 2017 bullion program

  Lunar series II

  Elke 12 jaar wordt er gestart met een nieuwe serie Lunar munten door de Perth Mint. Deze munt is onderdeel van de serie die loopt van 2008 t/m 2019 en wordt ook wel de Lunar series II genoemd. De kilomunten zijn zeer populair onder zowel mensen die beleggen in zilver als onder verzamelaars. De Perth Mint staat er om bekend dat zij munten van absolute topkwaliteit slaan. Dit is onder andere te zien aan de zeer hoogwaardige afwerking van de munt.

  Verpakking

  De 2017 1 oz Lunar Rooster Silver zal geleverd worden in de originele doorzichtige capsule van de Perth Mint. Deze capsule zorgt ervoor dat deze munten hun prachtige staat ook in de toekomst blijven behouden.

  Specificaties:

  Nominale waarde: AUS$ 1
  Gewicht: 31,1 gram / 1 troy ounce
  Diameter: 45,6 mm
  Dikte: 2,6 mm
  Materiaal: zilver
  Gehalte: 99,9%

  Aanvullende Informatie

  Samenvatting NIEUW! Bestel hier de zeer populaire zilveren 1 oz Lunar Rooster Silver 2017 . Bestel hem direct in de beschermende capsule veilig en betrouwbaar bij ons online!
  Herkomst Australië
  Gewicht 1 troy ounce
  Fabrikant Perth Mint
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

  Schrijf uw eigen beoordeling

  Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Score

  Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

  Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
  telefoon afbeelding030 20 74 022

  U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

  Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

  100 % VERZEKERD VERZENDEN

  De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

  Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

  Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

  OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

  Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

  LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

  Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

  Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.