BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
1 oz Australische Kangaroo Goud 2018

1 oz Australische Kangaroo Goud 2018

€ 1.209,32

(In voorraad)

 • 1 oz Australische Kangaroo Goud 2018 1 oz Australische Kangaroo Goud 2018
 • rol 20 munten 1 oz Australische Kangaroo Goud rol 20 munten 1 oz Australische Kangaroo Goud
 • Achterkant 1 oz Australische Kangaroo Goud 2018 Achterkant 1 oz Australische Kangaroo Goud 2018

1 oz Australische Kangaroo Goud 2018

Snel Overzicht

Bestel direct de 1 oz Kangaroo Goud, één van de mooiste gouden munten met een goudgehalte van 24 karaat / .999 (99,9% puur goud).

Details

1 oz Australische Kangaroo Goud 2018, bestel direct!

De 1 oz Australische Kangaroo Goud wordt uitgegeven sinds 1986 door de Perth Mint en is één van de meest populaire gouden munten met een zuiverheid van 99,99% puur goud. Het netto goudgewicht van de 1 oz Australische Kangaroo Goud bedraagt 1 troy ounce (31,1 gram). Het design veranderd ieder jaar! Het ontwerp van de 1 oz Australische Kangaroo Goud is gebaseerd op de Australische Kangaroo, een icoon voor Australië. In eerste instantie werd deze munt in 1986 uitgebracht onder een andere naam met een ander ontwerp, de Australian Nugget – vernoemd naar de grootste goudklomp ooit gevonden in heel Australië.

Kenmerken 1 oz Australische Kangaroo Goud

 • Voorkant: Australische Kangaroo
 • Achterkant: Queen Elizabeth II
 • Bevat 1 troy ounce zuiver goud
 • Gegarandeerd door de Perth Mint
 • Wettig betaalmiddel binnen Australië
 • 99,99 % zuiver goud
 • Kangaroo Goud

  De Australische Kangaroo Goud biedt de mogelijkheid om eenvoudig in fysiek goud te beleggen. Veel mensen die goud kopen kiezen voor gouden munten aangezien deze wereldwijd bekend en verhandelbaar zijn. Bekijk ook de 1/10 oz Australische Kangaroo Goud de 1/20 oz Panda Goud de 1/4 oz Panda Goud de Maple Leaf Goud 1 ounce

  Koop de 1 oz Australische Kangaroo Goud bij Zilvergoudwinkel

  Bij ons bent u aan het juiste adres om snel en eenvoudig gouden munten te kopen. De levertijden zijn kort en u bent verzekerd van hoogste kwaliteit gouden munten. Door gouden munten te kopen belegt u eenvoudig in goud, heeft u iets achter de hand voor geval van nood en heeft u de beschikking over een wereldwijd erkende vorm van geld.

  Bekijk de video van deze prachtige munt!

  Verpakking 1 oz Australische Kangaroo Goud

  De munten zijn verpakt in de originele muntcapsule van de Perth Mint

  Specificaties 1 oz Australische Kangaroo Goud

  Nominale waarde: AU$ 100
  Gewicht: 31,1 gram (1 troy ounce)
  Diameter: 32,6 mm
  Dikte: 2,8 mm
  Materiaal: goud
  Gehalte: 99,99%
  Jaar van uitgave: 2018

  Aanvullende Informatie

  Samenvatting Bestel direct de 1 oz Kangaroo Goud, één van de mooiste gouden munten met een goudgehalte van 24 karaat / .999 (99,9% puur goud).
  Herkomst Australië
  Gewicht 1 troy ounce
  Fabrikant Perth Mint
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

  Schrijf uw eigen beoordeling

  Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Score

  Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

  Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
  telefoon afbeelding030 20 74 022

  U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

  Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

  100 % VERZEKERD VERZENDEN

  De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

  Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

  Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

  OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

  Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

  LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

  Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

  Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.