BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
1/20 oz Panda Goud

1/20 oz Panda Goud

€ 89,89

(Uitverkocht)

  • Achterkant 1/20 oz Panda Goud Achterkant 1/20 oz Panda Goud
  • 1/20 oz Panda Goud 1/20 oz Panda Goud

1/20 oz Panda Goud

Snel Overzicht

Panda Goud 1/20 oz, één van de mooiste gouden munten met een goudgehalte van 24 karaat / .999 (99,9% puur goud). Koop de munt direct online!

Details

Koop de prachtige Chinese 1/20 oz Panda Goud

De 1/20 oz Panda Goud wordt uitgegeven sinds 1983 door de Shanghai Mint en is één van de meest populaire gouden munten met een zuiverheid van 99,9% puur goud. Het netto goudgewicht van de 1/20 oz Panda Goud bedraagt 1/20 troy ounce (1,55 gram). Het design veranderd ieder jaar! Het ontwerp van de 1/20 oz Panda Goud is gebaseerd op de Chinese Panda, een icoon voor China. Op de voorkant van de 1/20 oz Panda Goud is de bekende ‘’Temple of Heaven (Tien Tien)’’ afgebeeld. Deze tempel staat in Beijing. De Chinese tekens ‘’Zhongua Renmin Gongheguo – Volksrepubliek China’’ ziet u boven de afbeelding van de tempel, daaronder staat de datum van uitgifte. De 1/20 oz Panda Goud valt onder de categorie beleggingsgoud, hierover wordt geen btw geheven.

Panda Goud

De Panda Goud biedt de mogelijkheid om eenvoudig in fysiek goud te beleggen. Veel mensen die goud kopen kiezen voor gouden munten aangezien deze wereldwijd bekend en verhandelbaar zijn. Bekijk ook de 1/10 oz Panda Goud de 1/4 oz Panda Goud de 1/2 oz Panda Goud de 1 oz Panda Goud

Koop de 1/20 oz Panda Goud bij Zilvergoudwinkel

Bij ons bent u aan het juiste adres om snel en eenvoudig gouden munten te kopen. De levertijden zijn kort en u bent verzekerd van hoogste kwaliteit gouden munten. Door gouden munten te kopen belegt u eenvoudig in goud, heeft u iets achter de hand voor geval van nood en heeft u de beschikking over een wereldwijd erkende vorm van geld.

Bekijk de video van deze prachtige munt!

Video 1/20 oz Panda Goud

Verpakking

De munten zijn gesealed in de originele plastic verpakking van de Shanghai Mint.

Specificaties 1/20 oz Panda Goud:

Nominale waarde: 20 Yuan
Gewicht: 1,55 gram (1/20 troy ounce)
Diameter: 14,0 mm
Dikte: 0,83 mm
Materiaal: goud
Gehalte: 99,9%
Jaar van uitgave: 2015

Aanvullende Informatie

Samenvatting Panda Goud 1/20 oz, één van de mooiste gouden munten met een goudgehalte van 24 karaat / .999 (99,9% puur goud). Koop de munt direct online!
Herkomst China
Gewicht 1/20 troy ounce
Fabrikant People's Republic of China
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Schrijf uw eigen beoordeling

Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Score

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding030 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.