BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
zilveren shekel

1/2 oz. Jesus Shekel Zilver BU

€ 14,48

(Uitverkocht)

  • zilveren shekel zilveren shekel
  • zilveren shekel zilveren shekel

1/2 oz. Jesus Shekel Zilver BU

Snel Overzicht

Koop hier de 1/2 oz Jesus Shekel Zilver. Dit is de eerste fractionele zilveren munt uit de Silver Shield Serie.

Details

Het ontwerp

Op de voorkant van de munt is Jezus Christus aan het kruis afgebeeld. Op de achterkant van de munt vindt u het logo van de nieuwe Silver Shield muntserie. Symbolen hebben door de tijd heen gefunctioneerd als een inspiratie voor de mensheid. Het beeld van de kruisiging van Jezus is één van de meest krachtige van ter wereld. Geen ander symbool heeft meer mensen bewogen om uitzonderlijke dingen te doen.

Zilver is ondergewaardeerd

Een mooi voorbeeld waaruit blijkt hoe ondergewaardeerd zilver historisch gezien nu is blijkt uit het feit dat Judas Jezus Christus verraadde voor dertig 1/2 troy ounce zilveren Shekels. Vijftien troy ounces zilver vertegenwoordigd op dit moment immers slechts circa € 225. Het is aannemelijk dat zilver in die tijd veel meer waarde vertegenwoordigde dan nu.

Wat is een Shekel?

Een shekel is een gewichtseenheid die voor het eerst sinds ongeveer 3000 jaar voor Christus werd gebruikt. Het in de geschiedenis toegekende gewicht varieert van 9 tot 17 gram (bron:wikipedia). Later werden er gouden en zilveren munten geslagen met het gewicht van 1 shekel.

Verpakking

De munten worden geleverd in speciale munthoesjes en per 20 munten worden de munten geleverd in tubes. Omdat dit een bullion variant is uit de serie is de kwaliteit van de munt lager dan de PROOF versie van de munten uit de serie. Lichte imperfecties kunnen aanwezig zijn op de munten. Van deze munten wordt geen PROOF versie geproduceerd.

Video

In de onderstaande video wordt de 1/2 oz. Jesus Shekel uitgebreid toegelicht.

Aanvullende Informatie

Samenvatting Koop hier de 1/2 oz Jesus Shekel Zilver. Dit is de eerste fractionele zilveren munt uit de Silver Shield Serie.
Herkomst Verenigde Staten
Gewicht 1/2 troy ounce
Fabrikant Silver Bullet Silver Shield
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Schrijf uw eigen beoordeling

Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Score

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding030 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.