BEL ONS
+31 (0)30 2074 022
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
voorkant 1 10 oz American Eagle Goud.

1/10 oz American Eagle Goud 2017

€ 127,95

(In voorraad)

  • voorkant 1 10 oz American Eagle Goud. voorkant 1 10 oz American Eagle Goud.
  • los in hand 1 10 oz American Eagle Goud. los in hand 1 10 oz American Eagle Goud.
  • achterkant 1/10 oz American Eagle Goud. achterkant 1/10 oz American Eagle Goud.
  • serie American Eagle Goud. serie American Eagle Goud.

1/10 oz American Eagle Goud 2017

Snel Overzicht

Bestel de prachtige 1/10 oz American Eagle Goud! Koop de munt direct online!

Details

United States Mint

Koop de 1/10 oz American Eagle Goud!

De American Eagle Goud Goud wordt uitgegeven sinds 1968 door de US Mint en later is men ook de kleinere varianten gaan produceren. Dit is Amerika verreweg de de meest populaire gouden munten met een zuiverheid van 91,67 % puur goud. Het netto goudgewicht van de 1/10 oz American Eagle Goud bedraagt 1/10 troy ounce (3,11 gram). Daarnaast bevat de munt wat koper en (zilver 533/10000e koper en 300/10000). Het gewicht en goudgehalte van alle gouden Eagle munten wordt door de staat garandeert. De 1/10 oz American Eagle Goud valt onder de categorie beleggingsgoud, hierover wordt geen btw geheven.

Op de voorkant van deze gouden munt ziet u het Saint-Gaudens’ design uit 1907 (''Gold Double Eagle design'') met Lady Liberty die zelf verzekerd tegen de zon in loopt. Op de achterkant ontworpen door Miley Busiek, ziet u een bald eagle met een olijftak in zijn bek vliegend naar zijn nest waar een vrouwtjes Eagle wacht mer haar jong.

1/10 oz American Eagle Goud

Goud kopen doet u snel een eenvoudig met de 1/10 oz American Eagle Goud! Ook met kleine bedragen kunt u zo toch beleggen in goud. Veel mensen die goud kopen kiezen voor gouden munten aangezien deze wereldwijd bekend en verhandelbaar zijn. Bekijk ook de 1/20 oz Panda Goud de Maple Leaf Goud 1/4 ounce de Maple Leaf Goud 1/2 ounce de Maple Leaf Goud 1 ounce

Koop de 1/10 oz American Eagle Goud bij Zilvergoudwinkel

Bij ons bent u aan het juiste adres om snel en eenvoudig gouden munten te kopen. De levertijden zijn kort en u bent verzekerd van hoogste kwaliteit gouden munten. U heeft zo de mogelijkheid om eenvoudig uw digitale geld om te zetten in een tastbare investering.

Bekijk de video van deze prachtige munt!

Verpakking

De munten zijn worden geleverd in een muntzakje of plastic muntenvelop

Specificaties 1/10 oz American Eagle Goud

Nominale waarde: $5
Gewicht: 3,11 gram (1/10 troy ounce)
Diameter: 16,5 mm
Dikte: 1,19 mm
Materiaal: goud
Gehalte: 91,67%
Jaar van uitgave: 2015

De stijging van de goudprijs

Goud en zilver zijn de afgelopen 13 jaar flink gestegen en zetten voorlopig in 2011 een top neer. Hierna kwam goudprijs in een consolidatie fase. De goudprijs ging eerst fors lager in 2011 waarna deze zijwaarts ging bewegen. Halverwege 2014 lijkt de goudprijs zijn bodem te hebben gevonden en lijkt de weg omhoog weer te hebben gevonden. De voorspelling van edelmetaal experts als Mike Maloney, Jim Rogers en Marc Faber zijn van mening dat de goudprijs de komende 5 jaar fors kan gaan stijgen. Zij hanteren een koersdoel variërend van $2500 tot zelfs $ 10.000.

Gouden munten kopen

Gouden munten kopen onze klanten omdat deze wereldwijd herkent en verhandeld worden. U heeft met gouden munten dus een internationale vorm van geld in handen. De goudbaren die wij verkopen in Europa zeer bekend en goed te verhandelen. Deze zijn qua prijs aantrekkelijker dan gouden munten die iets duurder zijn. Hoe kleiner de gouden munten hoe hoger de prijs. We leven anno 2014 helaas in onzekere en instabiele tijden qua economie, gezien de fragiele toestand van ons bankwezen en toenemende geopolitieke spanningen. Hierbij met name de oplopende spanningen tussen Oost en West op en dan specifiek tussen Rusland en Amerika. De geschiedenis laat zien dat ten tijden van onzekerheid en instabiliteit gouden munten uitkomst hebben geboden om als geld te functioneren. Een noodsituatie komt vaak onverwacht. Zorg dat u in ieder geval voorbereid bent.

Aanvullende Informatie

Samenvatting Bestel de prachtige 1/10 oz American Eagle Goud! Koop de munt direct online!
Herkomst Verenigde Staten
Gewicht 1/10 troy ounce
Fabrikant United States Mint
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Schrijf uw eigen beoordeling

Met hoeveel sterren waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Score

Ergens anders een SCHERPERE PRIJS? MEER DAN € 30.000 INVESTEREN? Neem contact met ons op.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar.
telefoon afbeelding030 20 74 022

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE OPTIES VOOR LEVERING

Op de afrekenpagina tijdens het bestellen op onze website kunt u uit onderstaande afleveropties kiezen. Informatie over de betaalmogelijkheden vindt u op deze pagina: Betaalmogelijkheden

100 % VERZEKERD VERZENDEN

De meest gekozen afleveroptie is verzekerd verzenden met Mikropakket of UPS voor € 17,50. Zodra uw bestelling verstuurd is krijgt u een verzendbevestiging per email van ons. Vanaf € 5000 is de verzekerde verzending gratis. U kunt bij ons ook aangeven op welke dag u de bestelling wilt ontvangen zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mikropakket kan uw bestelling zelfs op zaterdag afleveren.

Wij versturen de meeste bestellingen met een speciale service van Mikropakket waardoor uw pakket nooit bij de buren kan worden afgeleverd. Kleinere bestellingen versturen wij vaak met UPS. Uw bestelling wordt in een onopvallende verpakking verstuurd zodat er aan de buitenkant niet is te zien wat er in zit. Bovendien staat onze bedrijfsnaam niet als afzender op het pakket vermeld.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.

OPHALEN OP KANTOOR UTRECHT

Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan op afspraak op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht. Parkeren kan voor de deur. U kunt in het bestelproces de optie ''Ophalen op afspraak'' aanklikken. Het ophalen van uw bestelling kost € 17,50 in verband met de verzendkosten om uw bestelling naar ons kantoor te sturen. Zodra uw bestelling binnen is wordt u gebeld voor het maken van een afspraak om uw bestelling op te halen.

LEVERING DOOR PRIVE KOERIER

Bij ons kunt u gebruik maken van een privé-koerier. Wij nemen contact op om de datum en het tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. U dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Bij de levering is er de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren. Vervolgens zet u uw handtekening voor ontvangst. Wij kunnen binnen Nederland en België op deze manier pakketten en raadden dit aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000. De kosten bedragen € 100.

Meer informatie over verzending en aflevering vindt u op deze pagina: Verzending en aflevering.